Joao Felix de Suudi Arabistan yolunda

Atletico Madrid Suudi Arabistan
Joao Felix de Suudi Arabistan yolunda
DepoPhotos

Jorge Jesus'un teknik direktörlüğünü yaptığı Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Hilal, Atletico Madrid'de gözden çıkarılan Portekizli forvet Joao Felix'in transferi için görüşmelere başladı.

Portekiz spor gazetesi O JOGO'nun haberine göre; Jorge Jesus yönetimindeki Suudi ekibi Al-Hilal, Atletico Madrid'in 4 yıl önce 127 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Portekizli forvet oyuncusu Joao Felix'in transferi için görüşmelere başladı.

Jorge Jesus'un geçtiğimiz günlerde Joao Felix'le birebir görüşme gerçekleştirdiği ve bu görüşmenin genç oyuncuyu Al Hilal'e transfer olmaya ikna edebileceği belirtiliyor.

Cumartesi günü Al-Ittihad'la oynadıkları maçın ardından, "Ronaldo ve Benzema seviyesinde bir oyuncuyla sözleşme imzalama sürecindeyiz" açıklamasını yapan Jorge Jesus'un bu sözleriyle Joao Felix'i işaret ettiği iddia ediliyor.

ATLETICO MADRID BONSERVİSİYLE GÖNDERMEK İSTİYOR

Relevo'da yer alan habere göre; Atletico Madrid, Al-Hilal'in yaptığı ilk kiralama teklifini, önerilen kiralama ücreti çok iyi olmasına rağmen reddetti.

İspanyol kulübü, Joao Felix'i bonservisiyle birlikte göndermek istediği için, en kötü ihtimalde zorunlu satın alma opsiyonu içeren yeni bir kiralama teklifi bekliyor.

2019 yazında 128 milyon Euro bonservis ödenerek Benfica'dan transfer edilen Joao Felix, Atletico Madrid formasıyla 3.5 yılda 131 maça çıktı ve 34 gol - 18 asist üreterek beklentilerin bir hayli uzağında kaldı.

Geçtiğimiz sezonun ikinci devresinde Chelsea'ye kiralanan 23 yaşındaki forvet, 20 maçta 4 gol kaydederek burada da hayal kırıklığına sebep oldu.

DÖRT OYUNCU İÇİN 178 MİLYON EURO BONSERVİS ÖDEDİLER

Yaz transfer döneminde kadrosunu şimdiye Chelsea'den Kalidou Koulibaly, Lazio'dan Sergej Milinkovic-Savic, Wolverhampton'dan Ruben Neves ve Zenit'ten Malcom gibi ünlü isimlerle güçlendiren Al-Hilal, bu oyuncuların transferi için 178 milyon Euro bonservis ödedi.

Kaynak: Haber Global TV

Al-Hilal Joao Felix Suudi Arabistan Ligi Atletico Madrid Jorge Jesus