Jeremain Lens resmen Fatih Karagümrük'te

Beşiktaş Fatih Karagümrük
Jeremain Lens resmen Fatih Karagümrük'te

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, Beşiktaş'ın Hollandalı kanat oyuncusu Jeremain Lens'i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı.

Fatih Karagümrük'ten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Karagümrük’te transferler devam ediyor! Takımımız, Beşiktaş’tan Jeremain Lens’i kadrosuna kattı. Başkanımız Serkan Hurma’nın imza attırdığı Jeremain Lens’e Karagümrük forması altında başarılar dileriz. Transferde bize hiç bir zorluk çıkarmayan ve yardımcı olan Beşiktaş Başkanı Sayın Ahmet Nur Çebi’ye ve kadromuza katılmak için maaşında büyük fedakarlık yapan Jeremain Lens’e teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi.

Hollandalı kanat oyuncusu Beşiktaş'ta sezon başından bu yana kadro dışı durumda bulunuyor ve çalışmalarını bireysel olarak sürdürüyordu.

2017 yazında 5.6 milyon Euro karşılığında Sunderland'den transfer edilen Lens, Beşiktaş formasıyla 102 maçta görev yaptı ve 12 gol - 20 asistlik performans sergiledi.

Beşiktaş'tan bu yıl 1 milyon 950 bin Euro yıllık garanti ücret alan Lens, gelecek sezon da 1.8 milyon Euro kazanacak. Hollandalı oyuncunun Siyah-beyazlılarla olan sözleşmesi Haziran 2022'de sona erecek.

son dakika son dakika haber Jeremain Lens Fatih Karagümrük Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri