İtalyan devi, milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın peşinde

Milan Fransa Ligue 1
İtalyan devi, milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın peşinde
FOTOĞRAF: Reuters

Fransa Ligue 1 ekibi Lille'den sezon sonunda ayrılması beklenen Yusuf Yazıcı'nın talipleri her geçen gün artmaya devam ediyor.

Kariyerini Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de sürdüren milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

Lille ile henüz yeni kontrat imzalamayan milli futbolcunun durumunu Avrupa ekipleri yakından takip ediyor.

Fransız gazeteci Julien Froment'in haberine göre; Nice ve Milan'ın da aralarında bulunduğu birkaç Avrupa kulübü Yusuf Yazıcı'yı kadrosuna katmak istiyor.

27 yaşındaki futbolcunun sezonun tamamlanmasının ardından Lille'den ayrılarak kariyerine başka bir takımda devam etmesinin beklendiği belirtildi.

Ligue 1'in 32. haftasında Lille ile Lyon arasında oynanan maçta sakatlık geçiren milli futbolcu 26. dakikada yerini Edon Zhegrova'ya bırakmıştı.

Yusuf Yazıcı bu sezon Lille formasıyla çıktığı 42 karşılaşmada 12 gol - 4 asistlik performans ortaya koydu.

HOLLANDA BASININDAN AJAX'A YUSUF YAZICI ÖNERİSİ

Hollanda basınında yer alan bir diğer habere göre ise; Kadrosunda Ahmetcan Kaplan'ı da bulunduran Ajax'ın, yeni bir sağ kanat oyuncusu aradığı bildirildi.

Voetbalzone internet sitesi de Amsterdam ekibine uygun 10 potansiyel ismi araştırdı. Yapılan araştırma sonucunda Lille forması giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı da Ajax'a uygun 10 isim arasında yer aldı.