Ancelotti'den Bayern Münih maçı öncesi Arda Güler'e 'hazır ol' talimatı

Real Madrid Arda Güler Carlo Ancelotti UEFA Şampiyonlar Ligi Bayern Münih
Ancelotti'den Bayern Münih maçı öncesi Arda Güler'e 'hazır ol' talimatı
FOTOĞRAF: AA

Devler Ligi'nde yarı final rövanşında sahasında Bayern Münih'i konuk edecek Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti zorlu maç öncesinde Arda Güler ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde 2-2'lik ilk maçın rövanşında Real Madrid, sahasında Bayern Münih'i 8 Mayıs Çarşamba günü konuk edecek.

İspanya La Liga'da bitime 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Madrid ekibi, Bayern Münih'i devirerek adını finale yazdırmak istiyor.

İspanyol basınından Defensa Central'de yer alan habere göre; Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, zorlu Bayern Münih maçı öncesinde milli futbolcu Arda Güler ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.

İtalyan teknik adamın, genç yıldızla yaptığı toplantıda Bayern Münih ile çok kritik ve zor bir maç oynayacaklarını belirterek, "Arda, Bayern Münih maçında hazır ol. Sana ikinci yarıda veya da maçın uzatmalara gitmesi durumunda ihtiyacım olabilir" ifadelerini kullandı.

Arda Güler'in Ancelotti'ye kendisine forma şansı vermesi durumunda hazır olacağını ve gelen şansı en iyi şekilde değerlendirmek için elinden geleni yapacağını söylediği bildirildi.

Haberde milli futbolcunun topu her ayağına alışında tribünlerde büyük bir heyecan oluştuğu belirtilirken, Arda Güler'in kalitesini her fırsatta gösterdiği hatırlatıldı.