İtalyan basınından Fenerbahçe için bomba iddia!

haberglobal.com.tr
Fenerbahçe İsmail Kartal Jose Mourinho
İtalyan basınından Fenerbahçe için bomba iddia!

İtalyan basınında yer alan haberde Fenerbahçe'nin Süper Lig'de bu sezon şampiyon olamaması durumunda önümüzdeki sezon için dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile görüşeceği iddia edildi.

Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışı kıran kırana devam ederken İtalyan basınından ilginç bir iddia ortaya atıldı.

İtalyan basınından Calciomercato'da yer alan habere göre; Fenerbahçe, ligde şampiyon olamaması durumunda dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile görüşecek.

Haberde Fenerbahçe'nin teknik direktör İsmail Kartal'ın gösterdiği performanstan memnun olduğu fakat haziran ayında sona erecek sözleşmesini yenilemek için sezon sonunu bekleyeceği ifade edildi.

Sarı-lacivertli kulübün Süper Lig'de şampiyon olamaması durumunda teknik direktör değişikliğine gitmeyi düşünebileceği yorumu yapıldı.

Fenerbahçe'nin hocasını değiştirmesi durumunda en önemli adaylardan birinin Jose Mourinho olabileceği ve taraflar arasında bir görüşme gerçekleştirilebileceği iddia edildi.