İtalyalı efsane futbolcudan Arda Güler'e övgü dolu sözler: "Aşık oldum!"

Fenerbahçe Arda Güler

İtalya ve dünya futbolunun unutulmaz isimlerinden Antonio Cassano, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'i izledikten sonra yeteneklerine adeta aşık olduğunu belirterek, ""İnsanlar statlara bu tarz oyuncuları izlemek için gidiyor" dedi.

Kariyerinde Real Madrid, Roma, Milan ve Inter gibi önemli kulüplerin formalarını terleten İtalyan futbolunun efsane isimlerinden Antonio Cassano, Fenerbahçe’nin 17 yaşındaki yıldızı Arda Güler'den övgü dolu sözlerle bahsetti.

cassano madrid

Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Cassano, Arda Güler'i izledikten sonra yeteneklerine adeta aşık olduğunu belirterek, "Arda Güler gerçek bir yetenek. Doğuştan solak, 1.76 boyunda. 2005 doğumlu ve Fenerbahçe'de oynuyor. Olağanüstü bir oyuncu, gerçek bir fenomen. Arkadaşlarıma ve takipçilerime, YouTube’daki videolarını izlemelerini tavsiye ediyorum. Birkaç hafta önce onu keşfettiğimde adeta yeteneklerine aşık oldum. İnsanı çıldırtıyor. İnsanlar statlara bu tarz oyuncuları izlemek için gidiyor, İtalya Ligi'nde 2-3 maç iyi oynayan futbolcular için değil. Bu çocuk gerçek bir yetenek. Çok güçlenecek ve kısa süre içinde Türkiye’den ayrılacak." şeklinde konuştu.

ARDA GÜLER'İN SERBEST KALMA MADDESİ

Arda Güler'in bu sezon için serbest kalma maddesi 1500 dakika forma şansı bulması durumunda 17,5 milyon Euro. Genç oyuncu 1500 dakikadan az şans bulması durumunda ise 5 milyon Euro'ya serbest kalabilir.

ŞİMDİYE KADAR SADECE 305 DAKİKA ŞANS BULDU!

Arda Güler, bu sezon Süper Lig, Türkiye Kupası ve Avrupa maçlarında toplamda 13 kez sarı-lacivertli formayı giydi ve sadece 305 dakika süre alabildi. Genç oyuncu bulduğu bu kısa süreye 3 gol ve 1 asist sığdırmayı başardı.

Arda Güler Milli Takım

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Arda Güler Arda Güler serbest kalma bedeli