Arda Güler'e Napoli'den yakın markaj

Fenerbahçe Napoli İtalya Serie A
Arda Güler'e Napoli'den yakın markaj

İtalya Serie A'da şampiyonluğa koşan Napoli, bir süredir yakın takibe aldığı Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler için teklif yapmayı planlıyor.

Corriere dello Sport'un haberine göre, Napoli bir süredir gözlemcileri aracılığıyla takip ettiği Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler için teklif yapmaya hazırlanıyor.

İtalya Serie A'da liderlik koltuğunda oturan Napoli'nin sportif direktörü Cristiano Giuntoli'nin Arda Güler'i bir süredir izlediği ve transfer sürecini bizzat yöneteceği iddia edildi. 

Haberde ayrıca Fransız devi Paris Saint-Germain ve İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'ın da Arda Güler'i takip ettiği, ancak Napoli'nin transferde bir adım önde olduğu vurgulandı.

Bu sezon 13 maçta toplam 305 dakika şans bulan 17 yaşındaki genç yıldız, 3 gol atıp 1 de asist yaptı.

Napoli, sezon başında Fenerbahçe'nin Güney Koreli stoperi Kim Min-Jae'yi 18 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini ödeyerek kadrosuna katmıştı.

ARDA GÜLER'İN SERBEST KALMA MADDESİ

Arda Güler'in bu sezon için serbest kalma maddesi 1500 dakika forma şansı bulması durumunda 17,5 milyon Euro. Genç oyuncu 1500 dakikadan az şans bulması durumunda ise 5 milyon Euro'ya serbest kalabilir.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Arda Güler Napoli İtalya Serie A Fenerbahçe transfer haberleri