İşte Galatasaray'ın Marcao transferi için reddettiği Roma'nın teklifi

Galatasaray Galatasaray transfer
İşte Galatasaray'ın Marcao transferi için reddettiği Roma'nın teklifi

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'tan Vida ve Galatasaray'dan Marcao için İstanbul'da görüşmeler yapan Roma yetkililerinin Marcao için Galatasaray'a kiralama, zorunlu satın alma opsiyonu ve bir futbolcu önerdiği, bu teklifin reddedildiği öğrenildi

Galatasaray'da geçen hafta Roma hareketliliği yaşandı. Roma'lı yetkililerin hem Beşiktaş'tan Domagoj Vida hem de Galatasaray'dan Marcao için transfer görüşmeleri yaptığı öğrenilir öğrenilmez özellikle Galatasaray taraftarları arasında büyük bir tepki yükselmişti. Orta saha transferi için haftalardır müjdeli haberi bekleyen Galatasaray taraftarının Marcao'nun satılabileceği yönündeki iddialar üzerine yükselen tepki ise sosyal medyada yankılanmıştı.

Daha sonra Fatih Terim'in Roma'nın yaptığı teklifin reddedilmesi, Marcao'nun takımda kalması yönünde görüş bildirdiği öne sürülmüştü.

İşte Roma yetkililerinin oldukça istekli olduğu Marcao transferi için Galatasaray'a yaptığı o teklif de ortaya çıktı. İlk başta 15 milyon Euro'luk bir rakamın telaffuz edildiği transferde Roma'lı yetkililerin oldukça ilginç bir öneride bulunduğu anlaşıldı. Roma, Galatasaray'a Marcao için 1 yıllık kiralama bedeli olarak 4.5 milyon Euro ve 1 yıl sonra zorunlu satın alma opsiyonu olarak 6.75 milyon Euro ve Juan Jesus'ı teklif ettiği öğrenildi.

Özellikle bu sezonun başından itibaren giderek yükselen performansıyla Galatasaray'ın savunma hattını toparlayan isim olarak öne çıkan 24 yaşındaki Brezilyalı oyuncuya da 2.2 milyon Euro yıllık ücret önerisi yapılmıştı.

Bu öneride ilgi çekici olan detay ise Galatasaray'ın bir dönem ciddi şekilde ilgilendiği Juan Jesus için Roma'nın transfer teklifini geri çevirmiş olması fakat ilerisi için Galatasaray'a öncelik tanınabileceği yönünde söz verildiği yönündeki haberlerdi.

Transfermarkt verilerine göre Juan Jesus'ın mevcuk piyasa değeri 7.5 milyon Euro seviyelerinde.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray transfer haberleri