İspanya'nın konuştuğu video: Toni Kroos, Arda Güler'i yanına çağırıp...

Arda Güler Real Madrid

Real Madrid'in Suudi Arabistan seyahati sırasında ilginç bir olay yaşandı. İşte başrolünde Arda Güler ve Toni Kroos'un olduğu o olay.

Real Madrid, İspanya Süper Kupası yarı finalinde Atletico Madrid'le karşılaşmak için Suudi Arabistan'a giderken uçak merdivenlerinde yapılan fotoğraf çekiminde ilginç anlar yaşandı.

Çekim sırasında en arkalarda olan Arda Güler'i gören Toni Kroos, milli futbolcumuzu yanına çağırdı.

Arda Güler, gülümseyerek Kroos'un yanına gidip Alman yıldızın omuzlarından tutarak fotoğraf çekiminde ön sıralarda yer almış oldu.

O görüntüler İspanya'da büyük ilgi topladı. 

Real Madridli futbolcuların 'küçük kardeş' olarak gördüğü Arda Güler de takım arkadaşlarına 'abi' diye sesleniyor. 

KROOS ARDA'YA ÖVGÜLER YAĞDIRMIŞTI

Kroos, Arda'nın Real Madrid'deki ilk günlerinde bir röportaj vermiş ve ona alan inancını açıklamıştı.

Madrid Xtra Podcast'e konuşan Kroos kardeşi Felix ile sohbet şeklindeki kayıtta "Arda ile ilgili ilk izlenimim onun büyük bir yetenek olduğu ve çok iyi bir sol ayağı olduğu yönünde. Sol ayağıyla harika bir şutu var ve teknik olarak olağanüstü" ifadelerini de kullandı.

Kroos ayrıca Arda'nın öğrenme isteğine ve tevazusuna da gönderme yaparak "'Bunu nasıl yapıyorsun, o pası nasıl verdin?' diye bana soruyor, öğrenmek istiyor" dedi.

Arda'dan çok bekleyen Kroos "Ama bunun için adım atması gerek. Büyümesi ve ilerlemesi için ona yer verilmeli. Halen cevabını bulmayan sorular var 'Fizikse olarak ne kadar güçlü', 'Aksiliklerle nasıl başa çıkıyor', 'Sakatlanmaya ne kadar yatkın?', 'Real Madrid gibi bir kulüpteki baskıyı kaldırabilecek mi' Tüm bu sorular yanıtlanmadı henüz. O yüzden Arda Güler'den şimdiki zamanda bahsediyorum ama bence Arda'nın özel bir futbol yeteneği var" diyerek sözlerini bitirdi.