İspanya'dan Pjanic iddiası: Beşiktaş kadroda tutmak istiyor!

Beşiktaş
İspanya'dan Pjanic iddiası: Beşiktaş kadroda tutmak istiyor!

Beşiktaş'ın sezon başında Barcelona'dan kiraladığı Boşnak yıldızı Miralem Pjanic'i önümüzdeki sezon da kadroda tutmak istediği iddia edildi.

Mundo Deportivo'nun haberine göre, Beşiktaş, sezon sonunda kiralık sözleşmesi bitecek olan Bosna-Hersekli yıldız orta saha oyuncusu Miralem Pjanic'i kadrosunda tutmak istiyor. Ancak 32 yaşındaki oyuncunun bonservis ve maaşının siyah-beyazlı kulüp için çok yüksek olması bu transferin gerçekleşmesinin önündeki en büyük engel olarak görülüyor.

Barcelona'da yıllık net 8 milyon Euro kazanan ve Haziran 2024'e kadar sözleşmesi olan Pjanic, teknik direktör Xavi'nin planları arasında yer almıyor. Yıldız orta saha oyuncusu, bir süre önce yaptığı açıklamada kendisini Türkiye'de çok iyi hissettiğini ve burada kalmak istediğini söylemişti.

İspanya medyasında geçtiğimiz günlerde çıkan haberlerde, Katalan ekibine dönmek istemeyen Pjanic'le bir başka Süper Lig ekibi Galatasaray'ın da ilgilendiği iddia edilmişti.

PJANIC'İN BEŞİKTAŞ PERFORMANSI

Pjanic bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 22 resmi maçta gol atma başarısı gösteremedi ve 4 asist üretti.

Yaşadığı sakatlıklar sebebiyle 15 maç kaçıran yıldız orta saha oyuncusuna, Siyah-beyazlılar bu sezon 2 milyon 750 bin Euro maaş ödemesi yaptı.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Miralem Pjanic Barcelona İspanya La Liga Süper Lig Beşiktaş transfer haberleri