İsmail Yüksek: "Anlatılmaz yaşanır, ülkemize armağan olsun"

EURO 2024 Elemeleri A Milli Takım
İsmail Yüksek: "Anlatılmaz yaşanır, ülkemize armağan olsun"
FOTOĞRAF: AA

Milli Takımın EURO 2024 Elemeleri'nde Hırvatistan'ı yendiği maçın ardından konuşan İsmail Yüksek, galibiyet için 'Anlatılmaz yaşanır' derken, Barış Alper ise 'Bugün burada tarih yazdık' ifadelerini kullandı.

A Milli Takımımız, EURO 2024 Elemeleri'nde karşılaştığı Hırvatistan'ı 1-0 yenerek çok kritik bir galibiyet elde etti.

Karşılaşmada gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan ve galibiyette önemli pay sahiplerinden birisi olan İsmail Yüksek maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Yüksek, galibiyet için her şeylerini ortaya koyduklarını belirterek, "Anlatılmaz yaşanır dedikleri bu. Biz hafta başından beri bu maça hazırlanıyorduk. Hafta başından beri bu maçı kazanacağımızı biliyorduk. Yeni teknik ekibimize de hayırlı olsun, galibiyetle başladılar. Hırvatistan bugün kalemize şut atamadı.

Bugün kazanmak için sahaya her şeyimizi koyduk. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Hocamız bizi motive etti ve güven verdi. Galibiyet bütün ülkemize armağan olsun. Konya halkına seslenmek istiyorum. Pazar günü gelsinler ve bizi desteklesinler" ifadelerini kullandı.

"BURADA TARİH YAZDIK"

Milli takıma galibiyeti getiren golü kaydeden Barış Alper Yılmaz ise maçın ardından yaptığı açıklamada, "Bugün burada tarih yazdık. Milletimize armağan olsun. Hocanın çok güzel enerjisi var. Kısa sürede bize yansıttı. Golü hep birlikte kutlamak istedim" yorumunu yaptı.

Kaynak: Haber Global TV

A Milli Futbol Takımı A Milli Takım A Milli Takım Haberleri Hırvatistan-Türkiye maçı İsmail Yüksek