Torrent imzaladı şimdi sıra yeni transferlerde... Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri - 14 Ocak 2022

Galatasaray transfer haberleri futbol
Torrent imzaladı şimdi sıra yeni transferlerde... Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri - 14 Ocak 2022

Son dakika Galatasaray transfer haberlerine göre Sarı-kırmızılı hareketli saatler yaşanıyor. Torrent'in imza atmasının ardından gözler futbolcu transferlerine çevrildi.

Son dakika Galatasaray transfer haberlerine göre Sarı kırmızılı ekip ara transferde arayışlarını sürdürüyor. İşte Galatasaray transfer haberleri 14 Ocak 2022.

Domenic Torrent Galatasaray'a imza attı

Galatasaray, yeni teknik direktörü Domenec Torrent ile sözleşme imzalandığını duyurdu. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Galatasaray Futbol A Takımı'nın yeni teknik direktörü Domènec Torrent ve yardımcıları Jordi Guerrero ile Jordi Gris Vila, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sözleşmelerini imzaladı. Galatasaray’a hoş geldiniz." ifadeleri kullanıldı.

Torrent'in transfer listesi

Trtspor'un haberine göre; İspanyol teknik adamın, ön libero ve kaleci alınmasını istediği öğrenildi. 59 yaşındaki teknik adamın, ön libero tarifini fizik gücü ve kesici özelliği iyi olan bir oyuncu şeklinde yaptığı ifade edildi.

Muslera’nın sakatlığının devam ettiği süreçte ise kaleci için Sergio Rico isminin konuşulduğu kaydedildi. Torrent’in, Paris Saint Germain forması giyen İspanyol file bekçisini kadroda görmek istediği belirtildi.

2020 yılında Sevilla’dan 5 milyon avroya transfer olan Rico, bu sezon sadece 1 maçta forma giydi.

Galatasaray yönetimi de kadroya takviye şartları hakkında Torrent’e bilgi verdi. Başkan Burak Elmas, önceliklerinin kontenjanı boşaltmak ve bütçe oluşturmak olduğunu söyledi.

Elmas, kadrodaki bazı isimler ayrıldıktan sonra transfer yapılabileceğinin altını çizdi.

Domenec Torrent de transferler gerçekleşene kadar bazı eksiklere kadro içinden çözüm üretebileceğini dile getirdi.

Trezeguet Galatasaray'a mı geliyor?

Galatasaray'ın Kasımpaşa'da forma giydiği dönemde takıma kazandırmak istediği ancak Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'nın yolunu tutan Trezeguet için yeniden görüşmelere başlandığı iddia edildi.

Fanatik'in haberine göre Galatasaray yönetimi, bir dönem Kasımpaşa forması giyen ve İngiltere'nin Aston Villa takımına Transfer olan Trezequet'ye "Türkiye'ye döner misin" diye Haber gönderdi. Anlaşma sağlanırsa kulüpler pazarlığa başlayacak.

Gedson Fernandes olasılığı

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Gedson Fernandes için kulübü Benfica'da hareketli günler yaşanıyor. Başkan Rui Costa, daralmaya gideceklerini ve takımda istenen oyuncuları göndereceklerini açıkladı. Ancak Terim'in ayrılması sonrası, Rui Costa'nın Gedson'u Galatasaray'a gönderme fikrine çok sıcak yaklaşmadığı iddia ediliyor.

The Sun'dan flaş Galatasaray iddiası

The Sun gazetesi muhabiri Josh Jones, Katalan teknik adamın Cim Bom'da göreve başlamasının ardından yaşanabilecek gelişmeleri şöyle anlattı: "Guardiola şimdi, eski yardımcısı Torrent için Manchester City kadrosunda düşünmediği bazı oyuncuları Galatasaray'a verebilir"

 

Son dakika Galatasaray transfer haberleri gs transfer haberleri transfer haberleri Süper Lig transfer haberleri Galatasaray haberleri gs haberleri transfer futbol galatasaray transfer listesi 2021 gs transfer haberleri torrent