İsmail Kartal'dan taraftara müjdeli haber, transferi resmen açıkladı

Fenerbahçe Transfer
İsmail Kartal'dan taraftara müjdeli haber, transferi resmen açıkladı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, takımının Neftçi Bakü'yü yendiği maçın ardından açıklamalarda bulundu. Kartal, bir transferi daha bitirdiklerini resmen açıklayarak, taraftarlara müjdeli haberi verdi.

Yeni sezon hazırlıklarını Rusya'da sürdüren Fenerbahçe, Pari Premier Cup'taki son hazırlık maçında Neftçi Bakü'yü tek golle mağlup etti.

Sarı-lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Kartal, yaptığı açıklamada bir transferi daha bitirdiklerini söyledi ve taraftarlara müjdeli haberi şu sözlerle verdi:

"Rakibimiz, Edin Dzeko'ya yakın markajdaydı ve Dzeko çok top alamadı. İkinci yarıda onun yanına topu tutabilecek, size'lı bir forvet aldık. Kanada topu sürükleyebilecek Emre Mor'u ve arkaya da 6 numaraya Arao'yu aldık.

10 numara için transfer olabilir. Ama şu anda bizim orada oyuncularımız var. Duruma göre, kendi sistemimize göre her şeyi değerlendiriyoruz. Olabilir de, zaman içinde yaşayarak göreceğiz.

Becao işi bitti, transfer gerçekleşti. Livakovic'in durumu şu an için belirsiz.

Transfer sezonu kapanmadığına göre transfer olabilir. Yönetimimizle, başkanımızla sürekli diyalog halindeyiz. Duruma göre, oyunumuza, sistemimize göre her şeyi değerlendiriyoruz. İki 8'li bir oyun planımız var, zaman içerisinde biri 10'a da evrilebilir."

Kaynak: Haber Global TV

Fenerbahçe transfer haberleri transfer haberleri Süper Lig Fenerbahçe transfer söylentileri Fenerbahçe transfer haberleri son dakika Fenerbahçe transfer söylentileri Livakovic Livakovic Fenerbahçe Livakovic Transfer Becao