Dinamo Zagreb 'Livakovic' transferi için Fenerbahçe'den ilginç bir istekte bulundu

Fenerbahçe Galatasaray transfer
Dinamo Zagreb 'Livakovic' transferi için Fenerbahçe'den ilginç bir istekte bulundu

Fenerbahçe, uzun zamandır kadrosunda görmek istediği Dominik Livakovic transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Sarı-lacivertlilerin Dinamo Zagreb'le anlaştığı belirtilirken, Hırvat kulübünün Fenerbahçe'den ilginç bir istekte bulunduğu ileri sürüldü.

Fenerbahçe, Dinamo Zagreb'in kalecisi Domonik Livakovic'i kadrosuna katmak üzere.

8 milyon euro'luk teklifi kabul edilmeyince Fenerbahçe, Hırvat kulübünü 9 milyon euro + bonus içeren bir teklifte bulundu. Oyuncuyla anlaştığı belirtilen Sarı-Lacivertli ekibin bu teklifini Dinamo Zagreb'in kabul edeceği belirtiliyor.

Ancak Hırvat basınına göre Dinamo Zagreb, Fenerbahçe'den paranın yanı sıra ilginç bir talepte daha bulundu.

Hırvatistan'da yayınlanan Jutarnji gazetesinin haberine göre; Dinamo Zagreb, Livakovic için Fenerbahçe ile görüştüklerini kabul etti.

Ancak Zagreb kulübü Fenerbahçe'ye bir şart öne sürdü.

DINAMO ZAGREB'IN BİR ŞARTI VAR

Hırvat takımı, mali şartların yanı sıra Livakovic'in 15 Ağustos'a kadar Dinamo'da kalmasını istedi. Nedeni ise Dinamo Zagreb'in Livakovic'i Şampiyonlar Ligi elemelerinde oynatmak istemesi.

26 Temmuz'da ikinci eleme turu ilk maçına çıkacak olan Dinamo Zagreb'in bu talebi Fenerbahçe'nin nasıl karşıladığı ise henüz bilinmiyor.

Gazete eninde sonunda bu transferin gerçekleşme olasılığının çok yüksek olduğunu yazdı.

Kaynak: Haber Global TV

Fenerbahçe transfer haberleri transfer haberleri Süper Lig Fenerbahçe transfer söylentileri Fenerbahçe transfer haberleri son dakika Fenerbahçe transfer söylentileri Livakovic Livakovic Fenerbahçe Livakovic Transfer