İsmail Kartal’dan Nordsjaelland karşısında rotasyonlu kadro

Konferans Ligi Fenerbahçe
İsmail Kartal’dan Nordsjaelland karşısında rotasyonlu kadro
FOTOĞRAF: DepoPhotos

UEFA Konferans Ligi'ndeki ilk maçında sahasında Danimarka temsilcisi Nordsjaelland'ı ağırlayacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın karşılaşmaya rotasyonlu bir kadroyla çıkması bekleniyor. İşte sarı-lacivertlilerin muhtemel 11'i...

HABER GLOBAL - SERCAN HAMZAOĞLU

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu’ndaki ilk maçını Danimarka ekibi Nordsjaelland’la oynayacak Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal, ilk 11’inde rotasyona gidecek.

Ön eleme maçları nedeniyle sezonu erken açan, buna karşın çıktığı 10 maçı da kazanmasını bilen sarı-lacivertliler, Avrupa’da grup aşamasına Kadıköy’de başlayacak.

Dusan Tadic, Edin Dzeko, İrfan Can Kahveci, Szymanski’nin pazar günü deplasmanda oynanacak Alanyaspor maçı da düşünülerek dinlendirilmesi bekleniyor.

Oosterwolde ve Mert Hakan Yandaş’a hazır ol mesajı veren Kartal, sakatlıktan yeni çıkan Ferdi Kadıoğlu’nu da riske etmemek için kulübede bekletecek.

İsmail Kartal, defansif orta saha konusunda da henüz net kararını vermedi. Tecrübeli teknik adam, son maçta kırmızı kart cezası nedeniyle oynamayan İsmail Yüksek ya da Crespo arasında tercih yapacak.

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

Livakovic, Osayi, Becao, Djiku, Oosterwolde, İsmail (Crespo), Fred, Mert Hakan, Kent, King, Batshuayi.

NORDSJAELLAND SEZONA İYİ BAŞLADI

Fenerbahçe’nin rakibi Nordsjaelland, hem Danimarka Ligi’ne hem de Avrupa macerasına çok iyi bir başlangıç yaptı.

Ligde sahaya çıktığı ilk 4 maçı kazanan Nordsjaelland, toplam 8 maçta 17 puan topladı ve liginde 3. sırada bulunuyor. Konferans Ligi’nde de ön elemelerde Sırbistan’dan Partizan ve Romanya’dan Steaua Bükreş’i eleyen Danimarka ekibi, oynadığı12 resmi maçta sadece 1 kez kaybetti.

Nordsjaelland, ligdeki son maçında Galatasaray’ın Şampiyonalar Ligi’ndeki rakibi Kopenhag’la 2-2 berabere kaldı.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Fenerbahçe Nordsjaelland maçı UEFA Konferans Ligi İsmail Kartal fenerbahçe muhtemel 11 sercan hamzaoğlu