İsmail Kartal: Kimsenin ceza verebileceğini düşünmüyorum

SERCAN HAMZAOĞLU / HABER GLOBAL
Fenerbahçe İsmail Kartal Trabzonspor PFDK Sercan Hamzaoğlu

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Trabzonspor maçında yaşanan olaylardan doları bazı futbolcularının PFDK'ya sevk edileceği yönündeki iddialarla ilgili olarak konuştu. Kartal, Sercan Hamzaoğlu'na anlattı.

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hambzaoğlu'nun "Oyuncularınızın, özellikle Osayi, Oosterwolde, İrfan Can Eğribayat ve Batshuayi’nin PFDK’ya sevk edilmesi gündemde. Ceza alacaklarını düşünüyor musunuz?" sorusuna Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal şu yanıtı verdi:

"Ceza meza kimsenin verebileceğini düşünmüyorum. Ne yapsın oyuncum kendini müdafaa etmesin mi? Bir iki kişi olsa münferit bir olay deriz. 200-300 kişi sahaya giriyor. Tabii ki kendilerini müdafaa edecek oyuncular. Asıl işin koridor kısmı var, o konuşulmalı. Koridorun köşesinde oyuncuları bekliyordum. Osayi, Fred geldi en son. Osayi geldi ve birisi ona vurdu. Kafasını duvara vurarak baygınlık geçirdi. Osayi’yi almaya gidiyorum. Onların antrenörü var Sarp. Beni tuttu, çocuk kötü niyetli değil. Bir şeyler diyor ama duymuyorum. Elim şişmiş neden oldu bilmiyorum. 3 metre önümde yatan Osayi’nin yanına gidemedim. Abdullah hoca geldi beni almaya. Bir anlık oldu her şey. Orada büyük saldırıya maruz kaldık."