İrfan Can Kahveci: "Şampiyonluk için her şeyimizi vereceğiz"

Haberglobal.com.tr
Fenerbahçe Süper Lig Alanyaspor
İrfan Can Kahveci: "Şampiyonluk için her şeyimizi vereceğiz"
FOTOĞRAF: AA

Fenerbahçe'nin Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından Sarı-lacivertli oyunculardan Alexander Djiku ve İrfan Can Kahveci karşılaşmayı değerlendirdi.

Süper Lig'in 25. haftasında kendi sahasında Alanyaspor ile 2-2 berabere kalan ve şampiyonluk yolunda büyük bir yara alan Fenerbahçe'de futbolculardan Alexander Djiku ve İrfan Can Kahveci maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Sarı-lacivertlilerin Ganalı stoperi Alexander Djiku çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadıklarını belirterek, "Hayal kırıklığı yaşıyoruz. Yemememiz gereken bir gol yedik ve 1-0 geriye düştük. 2-1 öne geçmek için çok mücadele ettik.

Konsantrasyon eksikliğinden bir gol yedik ve 2-2 oldu. 3. gol için çok mücadele ettik ama olmadı. Üzücü bir son. Kafaları kaldırmalıyız. Oynanacak çok maç var, o maçlara da en iyi şekilde hazırlanacağız" değerlendirmesini yaptı.

"HER ŞEYİMİZİ VERECEĞİZ"

İrfan Can Kahveci ise şampiyon olmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını vurguladı ve şunları söyledi:

"Üzgünüz. Taraftarımızdan özür diliyoruz. Daha uzun bir yol var önümüzde. Gönül isterdi ki kafa vuruşum gol olsaydı. Daha çok maç var. Skoru alsak da bugün tutamadık, 2-2 bitti. Şampiyon olmak için her şeyimizi vereceğiz."