Dusan Tadic'ten öz eleştiri: "Şampiyon olmak istiyorsak Alanyaspor'a puan kaybetmemeliyiz"

Haberglobal.com.tr
Fenerbahçe Süper Lig Alanyaspor
Dusan Tadic'ten öz eleştiri: "Şampiyon olmak istiyorsak Alanyaspor'a puan kaybetmemeliyiz"
FOTOĞRAF: AA

Fenerbahçe'nin deneyimli futbolcusu Dusan Tadic, Alanyaspor beraberliğinin ardından yaptığı açıklamada, "Şampiyon olmak istiyorsak Alanyaspor'a puan kaybetmemeliyiz" ifadelerini kullanarak öz eleştiride bulundu.

Süper Lig'in 25. haftasında kendi sahasında Fenerbahçe'nin Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldığı maçta Sarı-lacivertlilerin ilk golünü kaydeden Dusan Tadic açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli oyuncu karşılaşmanın ardından öz eleştiride bulunarak şu ifadeleri kullandı:

"Açıkçası cümlelere başlamak zor. Kolay bir gol yedik, sebepsiz yere geriye düştük. İkinci yarı maçı çevirebileceğimizi düşündük, bunu biliyorduk.

Bunu da yaptık açıkçası öne geçti. Bazı şeyleri daha iyi yapmalıyız. Analiz edip doğruya çevirmek lazım. Şampiyon olmak istiyorsak Alanyaspor'a puan kaybetmemeliyiz.

"LİDERLERİN ÖN PLANA ÇIKMASI GEREKİYOR"

Yanlış bir şey varsa, işler doğru gitmiyorsa asıl yüzünüzü göstermeniz gerekiyor. Bu anlamda liderlerin öne çıkması gerekiyor. Ben de bunu yapmaya çalışıyorum. Takım olarak saha içinde ve saha dışında sorumluluk almalıyız.

Hep birlikte kalabilmek için bu sorumluluğumuzu yerine getirmeliyiz. Her şeyden daha çok, beraber hareket ederek şampiyonluğu elde edebileceğimizi düşünüyorum."