Irak basınından flaş iddia! Beşiktaş, Ali Jasim'in peşinde

HABER MERKEZİ
Beşiktaş Transfer Irak
Irak basınından flaş iddia! Beşiktaş, Ali Jasim'in peşinde
FOTOĞRAF: Ali Jasim Resmi Instagram Hesabı

Irak basınında yer alan habere göre Beşiktaş, Iraklı milli futbolcu Ali Jasim'i kadrosuna katmak istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yükselen ve Süper Lig'deki kalan maçlarını da kazanarak kötü geçirdiği sezonu iyi bitirmek isteyen Beşiktaş, kadro planlamalarını sürdürüyor.

Irak basınından Siyah-beyazlılar hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Irak basınından Iraqfpg internet sitesinde yer alan habere göre; Beşiktaş, Al-Quwa Al-Jawiya'da kariyerini sürdüren Ali Jasim'in peşinde.

Haberde Beşiktaş'ın yanı sıra Premier Lig ve La Liga'dan bir ekibin de genç oyuncuyla ilgilendiği ifade edildi.

20 yaşındaki futbolcunun La Liga'da daha başarılı olabileceğine inandığı için İspanyol ekibinden gelen teklife sıcak baktığı belirtildi.

Iraklı futbolcunun geleceğiyle ilgili henüz bir karar verilmediği ve gelen tekliflerin detaylı şekilde düşünüleceği bildirildi.

2 GÜNLÜK ANTALYASPOR SERÜVENİ

Ali Jasim, sezon başında Süper Lig ekibi Antalyaspor'la anlaşmış fakat atılan imzadan 2 sonra sözleşme karşılıklı anlaşılarak feshedilmişti.

Jasim, yaşadığı uyum sorunları nedeniyle Antalyaspor'dan ayrılmak istediğini yönetime bildirmiş ve yaşanan sorunlar sebebiyle Kırmızı-Beyazlı yönetim de Ali Jasim'e fesih konusunda zorluk yaşatmamıştı.

MİLLİ TAKIMDA 11 MAÇA ÇIKTI

Iraklı futbolcu kiralık olarak forma giydiği Irak ekibi Al-Quwa Al-Jawiya formasıyla Asya Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 5 maçta 4 gol kaydetti.

Irak A Milli Takımı'nda da 11 maça çıkan sol kanat oyuncusu, 6 asistlik performans sergiledi.