İnegölspor’da Sergio Ramos heyecanı: Başkan da inanamadı: "Ama bu mümkün değil"

futbol son dakika haber transfer haberleri
İnegölspor’da Sergio Ramos heyecanı: Başkan da inanamadı: "Ama bu mümkün değil"

Sevilla'dan 2005 yılında Real Madrid'e transfer olan ve yıllarca burada top koşturan dünyaca ünlü futbolcu Sergio Ramos'un ismi iki Türk kulübü ile anıldı.

Haber Global Muhabiri Mehmet Altunışık'ın haberine göre görenlerin gözlerine inanamadığı transfer söylentisinde, Ramos'un peşinde olan kulüplerden biri de İnegölspor.

Dünyaca ünlü web sayfası transfermarkt sitesinde yer alan bilgiye göre, Son olarak Paris Saint Germain’de top koşturan Ramos'un İnegölspor'a transfer olma ihtimali yüzde 43.

Aynı siteye göre Ramos'un peşindeki bir diğer Türk kulübü ise Beşiktaş.

37 yaşındaki yıldızın güncel piyasa değer ise 6 milyon Euro. Ünlü stoperin İnegölspor ile anılması hem heyecan hem şaşkınlık yarattı.

İnegölspor’da Sergio Ramos heyecanı: Başkan da inanamadı: "Ama bu mümkün değil" - Resim : 1

"BİZ DE ÇOK ŞAŞIRDIK"

Transfer söylentisi üzerine İnegölspor Başkanı Osman Sevim açıklama yaptı. Bizde şaşkınız dedi. Sevim, Sergio Ramos ile İnegölspor’un adının yan yana gelmesi bizi çok mutlu etti. Gönül isterdi ki dünyaca ünlü bir futbolcuyu İnegölümüz’de hemşerilerimize izletelim. Ama bu mümkün değil. Oynadığımız ligde kurallar gereğince yabancı oyuncu oynatamıyoruz. Ancak Sergio Ramos’u memleketimizde ağırlamak isteriz. Bu transfer söylentisi bile bizi mutlu etti. Hedefimiz İnegölspor’u önce 1. Lige sonra Süper Lig’e çıkarmak. Ondan sonra da dünya ünlü futbolcuları kadromuzda görmek istiyoruz" dedi.

İnegölspor’da Sergio Ramos heyecanı: Başkan da inanamadı: "Ama bu mümkün değil" - Resim : 2

İHTİMAL YOK

Öte yandan TFF’nin açıkladığı statüye göre 2. liglerde yabancı oyuncu oynatılması yasak. Her ne kadar transfermark’ta böyle bir söylenti olsa da İnegölspor 2.ligde yabancı statüde bir oyuncu oynatamaz.

Öte yandan dünyaca ünlü sitedeki transfer söylentileri bölümünde İnegölspor'un adının geçmesinin yanlışlık olabileceği ifade edildi.

Kaynak: Haber Global TV

İnegölspor Beşiktaş futbol son dakika transfer haberleri