Inaki Pena'dan Barcelona maçı öncesi iddialı sözler: Buraya stadyumu görmek için gelmedik!

Galatasaray
Inaki Pena'dan Barcelona maçı öncesi iddialı sözler: Buraya stadyumu görmek için gelmedik!

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında yarın deplasmanda Barcelona ile karşılaşacak Galatasaray'ın devre arasında Katalan ekibinden kiraladığı İspanyol kalecisi Inaki Pena, "Biz Türkiye'nin en büyük kulübüyüz ve buraya stadyumu görmek için gelmedik" açıklamasında bulundu.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında yarın deplasmanda Barcelona ile karşılaşacak Galatasaray'ın İspanyol kalecisi Inaki Pena, karşılaşmanın oynanacağı Nou Camp Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında, "Turu ayakta tutacak bir sonuç almak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda bittiğinde Barcelona'ya geri dönmesi beklenen Pena, "Şu an Galatasaray için ter döküyorum ve tüm konsantrem burada. Sezon bitince yazın ne olacağını göreceğiz." şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK KULÜBÜYÜZ, BURAYA STADYUMU GÖRMEYE GELMEDİK!"

Pena, Barcelona maçı için şu ifadeleri kullandı:

"Çok özel ve çok sert bir rakiple eşleştik. Büyük bir maç olacak. Herkes Barcelona'nın aldığı sonuçları görüyor. Xavi, bizi kötü bir dönemde yakaladı çünkü en iyi dönemindeler. Ama biz de Türkiye'nin en büyük kulübüyüz ve buraya dünyanın en iyi stadını görmeye, öylesine maç oynamaya gelmedik. Her şeyimizi sahaya koyacağız. Yarın iyi bir sonuç alabilmek için yüzde 100 değil, yüzde 120 ile oynamalıyız."

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Inaki Pena Barcelona Galatasaray maçı Avrupa Ligi