Domenec Torrent: Mükemmelin üstünde bir maç oynamamız gerekiyor

Galatasaray
Domenec Torrent: Mükemmelin üstünde bir maç oynamamız gerekiyor

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında yarın Barcelona'nın konuğu olacak Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent, "Mükemmelin üstünde bir maç oynamamız gerekiyor" açıklamasında bulundu.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında yarın deplasmanda Barcelona ile karşılaşacak Galatasaray'ın teknik direktörü Domenec Torrent, karşılaşmanın oynanacağı Nou Camp Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında, "Kimse için sır değil, Xavi'nin Barcelona'sı şu anda sezonun en formda döneminde. Şampiyonlar Ligi'nde olsalardı kazanmaya hazırdı." açıklamasını yaptı.

Teknik direktör Xavi Hernandez'in yarınki karşılaşmada kadrosunda rotasyon yapacağı görüşlerine de cevap veren Torrent, "Barcelona yüksek düzeyde bir oyuncu kadrosuna sahip ve bu yüzden rotasyon normal olur. Ama bireysel değişiklikler takımın oyun stilini değiştirmeyecektir." ifadelerini kullandı.

Torrent, ligdeki Konyaspor maçına göre yarın bazı değişiklikler olacağını kaydederek, "Mükemmelin üstünde bir maç oynamamız gerekiyor. Barcelona sahasında oynadığı her maçı kontrolü altında tutuyor. Bu, her takım için geçerli. İyi savunma ve iyi hücum yapmalıyız." şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın ligdeki durumuyla ilgili sorulara da cevap veren İspanyol teknik adam, şunları söyledi:

"Galatasaray her zaman yukarıda olması gereken bir takım, tabii ki mevcut durumdan çıkmamız lazım. Ama geldiğimiz zaman ile şu andaki durumu iyi analiz etmemiz gerekiyor. Galatasaray iyi oynuyor, oyunu kontrol ediyor, kontrataklardan gol yemiyor. Takım, kulüp aynı zamanda taraftarlar için kesinlikle zor bir yıl olduğunu inkar edemeyiz ama buradan benim değil futbolcuların kalitesiyle çıkacağız."

Kaynak: AA

Galatasaray Domenec Torrent Barcelona Barcelona Galatasaray maçı