İlkay Gündoğan: Canım bugün dünden daha fazla acıyor

İlkay Gündoğan: Canım bugün dünden daha fazla acıyor

Şampiyonlar Ligi finalinde Chelsea'ye 1-0 yenilerek Avrupa'nın en büyüğü olma fırsatını kaybeden Manchester City'nin tecrübeli futbolcusu İlkay Gündoğan, kupayı kaybetmekten ötürü duyduğu üzüntüyü "Çok yakındık, canım acıyor" sözleriyle dile getirdi. 

Manchester City'nin Türk asıllı Alman orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan, dün akşam Chelsea'ye 1-0 yenilerek kaybettikleri Şampiyonlar Ligi finalinin ardından yaşadığı büyük üzüntüyü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla anlattı.

Gündoğan paylaşımında "Büyük bir yenilginin ardından paylaşım yapmak berbat. Çok yakındık, canım acıyor, dürüst olmak gerekirse bugün dünden de fazla... Ama sizlere sezon boyunca gösterdiğiniz desteğiniz için teşekkür etme şansımı kaçırmak istemiyorum. Yakında görüşmek üzere, sağlıklı kalın" diye yazdı. 

Dün akşam Portekiz'in Porto kentinde, Dragao Stadyumu'nda oynanan dev maçta Chelsea, Manchester City'yi Havertz'in attığı golle 1-0 mağlup etmiş ve kupayı müzesine götüren taraf olmuştu.

30 yaşındaki deneyimli orta saha oyuncusu, geride bıraktığımız 2020/21 sezonunda Manchester City formasıyla 46 maçta görev yaptı ve 22 gole doğrudan katkı (17 gol - 5 asist) sağladı.

Kaynak: Haber Global TV

ilkay gündoğan Şampiyonlar Ligi Manchester City Chelsea Şampiyonlar Ligi finali Manchester City Chelsea maçı