İlk 11'de süre alamazsa ocak ayında Real Madrid'den ayrılacak

Real Madrid İspanya La Liga Carlo Ancelotti
İlk 11'de süre alamazsa ocak ayında Real Madrid'den ayrılacak
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Hırvatistan'ın ve Real Madrid'in efsanevi isimlerinden Luka Modric, ilk 11'de forma şansı bulamaması durumunda takımdan ayrılmak istediğini yönetime iletti. Modric, EURO 2024'te Hırvatistan formasıyla turnuvada yer alabilmek için düzenli olarak oynamak istiyor.

Real Madrid'de mutsuz olan yıldız futbolcu Luka Modric'in daha fazla süre alamaması halinde ocak ayında takımdan ayrılabileceği ileri sürüldü.

İspanya'da popüler olan spor programı El Chiringuito de Jugones'te iddiayı ortaya atan gazeteci Eduardo Inda'ya göre oyuncu kulüpteki durumundan çok mutsuz. Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde oynamak isteyen Modric, ligde az süre aldığı için dakika eksikliği olduğunu ve bunun oyununu zorladığını düşünüyor. Daha fazla ilk 11'de forma giymemesi halinde ise takımdan ayrılmakla tehdit ediyor.

Inda'ya göre Modric, teknik direktör Carlo Ancelotti'nin yanı sıra kulüp başkanı Florentino Perez'le de bir görüşme gerçekleştirdi ve durumunu anlattı.

Yedek kulübesinde olmaktan rahatsız olduğunu aktaran Modric, eğer daha fazla süre verilmeyecekse ocak ayından takımdan ayrılması için izin talep etti.

Asıl hedefi Euro 2024 olan Modric, milli takımda yer alabilmek için düzenli olarak oynayabileceği bir kulübe gitmeyi ve bunun için Real Madrid'den ayrılmayı göze aldı.

Modric, sezon başında Suudi Arabistan'dan gelen cazip teklifleri reddetmişti.

Kaynak: Haber Global TV

Luka Modric Real Madrid İspanya La Liga Luka Modric kaç yaşında Real Madrid Haberleri Arda Güler