Arda Güler'den sonra Vitor Pereira da İspanya'da

Fenerbahçe İspanya La Liga Arda Güler
Arda Güler'den sonra Vitor Pereira da İspanya'da
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Son olarak Brezilya'da Flamengo'yu çalıştıran Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Vitor Pereira'nın İspanya La Liga ekiplerinden Almeira ile bir yıllık anlaşmaya vardığı iddia edildi.

İki farklı dönemde Fenerbahçe'de teknik direktörlük yapan ve son olarak Brezilya'da görev alan Vitor Pereira, Avrupa'ya dönmeye hazırlanıyor.

Brezilyalı gazeteci Vene Casagrande'nin haberine göre; Vitor Pereira, Almeira ile anlaşma sağladı.

Portekizli hocanın İspanyol ekibiyle bir yıllık anlaşma sağlamaya çok yakın olduğu ifade edildi. Taraflar arasındaki görüşmelerin hız kazandığı ve resmi sözleşmenin imzalanmasının an meselesi olduğu iddia edildi.

8 haftası geride kalan İspanya La Liga'da henüz galibiyet elde edemeyen Almeira, topladığı 3 puanla ligin son basamağında yer alıyor.

Pereira'nın bu hafta oynanacak Athletic Bilbao maçına yetişmesi beklenmiyor. Milli maç arasında takımın başına gelip 2 haftalık sürede takımı hazırlaması planlanıyor. Bu durumda Pereira, Almeria'nın başındaki ilk maçına Girona karşısında çıkacak.

ARDA'YI KEŞFEDEN ADAM OLARAK LANSE EDİLİYOR

Vitor Pereira bir süredir İspanya'da çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Bunun ana nedeni ise Fenerbahçe'de Arda Güler'i 16 yaşında Avrupa kupası maçında Helsinki'ye karşı oynatmasıydı. Arda'nın Real Madrid'e transfer olmasıyla bu konu sık sık gündeme geliyor ve Portekizli teknik adam Arda Güler'i keşfeden isim olarak lanse ediliyordu.

55 yaşındaki deneyimli çalıştırıcı, Fenerbahçe'nin başında iki farklı dönemde toplam 86 karşılaşmaya çıkmıştı.

Vitor Pereira, sarı-lacivertli ekipten ayrıldıktan sonra Brezilya'nın köklü ekiplerinden Corinthians ve Flamengo'da görev almıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Vitor Pereira İspanya La Liga Almeira