Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel'den flaş açıklama: "Mourinho, Beşiktaş'a gelmeye sıcak bakıyor!"

HABER MERKEZİ
Beşiktaş Jose Mourinho Süper Lig Fenerbahçe
Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel'den flaş açıklama: "Mourinho, Beşiktaş'a gelmeye sıcak bakıyor!"
DepoPhotos

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, ismi Fenerbahçe ile de anılan Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile görüştüklerini ve Mourinho'nun siyah-beyazlı kulüpte çalışmaya sıcak baktığını açıkladı..

Beşiktaş, Süper Lig'in 37. haftasında sahasında karşılaştığı Hatayspor'la 2-2 berabere kaldı.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, teknik direktörlük için Jose Mourinho ile görüştüklerini duyurdu.

Yücel yaptığı açıklamada, "Yaklaşık 1 ay önce İstanbul'da, Jose Mourinho ile görüştüm. Kendisini Beşiktaş'ta görmek istediğimi söyledim. Beşiktaş'ın kimyasına uygun olduğunu dile getirdim. Jose Mourinho, teklif sonrası bir değerlendirme yapacağını, Beşiktaş'ı takip edeceğini ve geri dönüş yapacağını dile getirdi. Bir süre sonra geri dönüş yaptı ve gelmeyi kabul etti. Önümüzdeki hafta İtalya'da yeniden görüşme yapacağım. Biz Beşiktaş olarak Mourinho'nun ekonomik anlamdaki beklentilerini karşıladık. Sponsorluklar özelinde çalışmamız var. Rakamları karşılamaya hazırız. Yönetim kurulu içerisinde Mourinho konusunu değerlendireceğiz. Önümüzdeki hafta İtalya'da son bir görüşme gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE DE İSTİYORDU!

Öte yandan Fenerbahçe başkan adaylarından Aziz Yıldırım da göreve gelmesi durumunda teknik direktörlük için Jose Mourinho'yu düşündüğünü ve Portekizli teknik adam ile görüşmelerde bulunduklarını açıklamıştı.

Ayrıca Fenerbahçe'nin mevcut başkanı Ali Koç'un da Jose Mourinho ile görüşmelerde bulunduğu iddia edilmişti.

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel'den flaş açıklama: "Mourinho, Beşiktaş'a gelmeye sıcak bakıyor!" - Resim : 1