Hüseyin Eroğlu: "Geldikleri her pozisyon gol oldu"

Samsunspor
Hüseyin Eroğlu: "Geldikleri her pozisyon gol oldu"

Samsunspor teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, 4-2 kaybettikleri Galatasaray karşılaşmasını, "kaçırdık, Galatasaray attı! Her girdikleri pozisyon gol oldu" sözleriyle değerlendirdi.

Samsunspor teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Galatasaray'a 4-2 mağlup oldukları maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

"HER GİRDİKLERİ POZİSYON GOL OLDU"

Mücadeleyi değerlendiren Hüseyin Eroğlu, "Galatasaray'ın kadro kalitesi belli, taraftarlarının önünde oynadılar. Biz daha yeni bir takımız. Ancak maçın genelinde iyi işler yaptık. Oyundan memnunum. Geri adım atmadık, pes etmedik. Biz kaçırdık, Galatasaray attı! Her girdikleri pozisyon gol oldu. Savunmada hatalar yaptık, daha sağlam durabilirdik. Devre arasında soyunma odasında 'Önde iyiyiz ama savunmayı sertleştirmemiz gerek' diye konuştuk. İkinci yarıda ön alan baskısıyla goller bulduk. 3-3 olacakken kaçırdık ve dönen top gol oldu. Skor sebebiyle üzgünüm." şeklinde konuştu.

"BUNDAN SONRA İÇ SAHA - DIŞ SAHA DEMEDEN HER MAÇI KAZANMAYA OYNAYACAĞIZ"

Artık kazanmaları gerektiğini söyleyen 50 yaşındaki teknik adam, "İyi oynuyor gözükebiliriz ama sonuç lazım. Bundan sonra iç saha, dış saha demeden her maçı kazanmaya oynayacağız. Bu ligde her takımı yenecek gücü bulacağız. Ben bugün burada bu ışığı gördüm. Fikstürde şanssızdık, Sivasspor ve Galatasaray ile deplasmanda oynadık. Fenerbahçe ile oynadık. Kayserispor deplasmanına gittik. Taraftardan sabır bekliyoruz. Çok iyi takım olacağız. Sabredip bizi desteklesinler. Güçlü bir Samsunspor olacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Samsunspor Hüseyin Eroğlu Galatasaray-Samsunspor Maçı