Okan Buruk: "Daha farklı bir skora imza atabilirdik"

Okan Buruk Galatasaray
Okan Buruk: "Daha farklı bir skora imza atabilirdik"

Süper Lig'in 5. haftasında sahasında karşılaştığı Samsunspor'u 4-2 mağlup eden Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, skordan memnun olduğunu ancak daha farklı kazanabileceklerini söyledi.

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Samsunspor'u 4-2 mağlup ettikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Samsunspor'un çok iyi bir oyun ortaya koyduğunu söyleyen 50 yaşındaki çalıştırıcı, "Biz de özellikle ilk yarıda hücum kalitesi olarak iyi oynadık, geçişlerde daha iyi olsak farklı bir skora imza atabilirdik." dedi.

Hakim Ziyech ve Tanguy Ndombele'nin ilk kez sarı-kırmızılı takımda oynadıklarına dikkat çeken Buruk, "Hakim oynadığı sürece çok olumlu sinyal verdi. Yine Ndombele aynı şekilde olumlu işler yaptı." ifadelerini kullandı.

Maçta 2 gol ve 1 asistle yıldızlaşan Kerem Aktürkoğlu'nu öven Okan Buruk, "Kerem ligin başında istemediği şeyleri gördü. Ancak sonrasında önemli başarılara imza attı. Bizim için önemli oyuncu. İç sahada ufak tefek şeyler oldu ama sahanın en iyilerindendi. Taraftarlar da onu alkışlayarak uğurladı." dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Okan Buruk Samsunspor Galatasaray-Samsunspor Maçı Okan Buruk açıklamalar