Acun Ilıcalı: "İrlanda'da bir hazine bulduk"

Acun Ilıcalı Hull City
Acun Ilıcalı: "İrlanda'da bir hazine bulduk"

Ünlü televizyoncu ve iş insanı Acun Ilıcalı, İrlanda'da Shelbourne FC'yi satın aldıktan sonra ilk kez basın mensuplarıyla buluştu. Satın aldığı takımı için 'hazine' benzetmesi yaparak, yol haritasından bahsetti.

İrlanda Ligi'nde mücadele eden Shelbourne FC'yi satın alan Acun Ilıcalı, Ada ülkesinde ilk kez basın mensuplarıyla buluştu.

Dublin'de yer alan Aviva Stadyumu'nda gerçekleştirilen basın toplantısına Ilıcalı'nın yanı sıra kulüp başkan yardımcısı Tan Kessler ve Shelbourne Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

Ünlü televizyoncu ve iş insanı, yatırım yapmadan önce ince eleyip sık dokuduklarını vurgulayarak şunları söyledi:

"Hull City'yi Premier Lig'e çıkarmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Daha fazlasına sahip olduğunuzda daha fazla başarı elde edebileceğinize her zaman inandım. Bu yüzden başka bir kulübe daha ihtiyacımız vardı. Portekiz'den Belçika'ya kadar bazı fırsatlarımız oldu. Ancak Dublin'de gizli bir hazine vardı. Onun adı Shelbourne. Buradaki potansiyele inanıyoruz.

Hull City'yi Premier Lig'e çıkarmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Shelbourne FC'yi, İrlanda futbolunda büyük potansiyel görüyoruz. Fazlasıyla heyecanlıyım, beş günlük bir karar değil. Aylarca bu karar üzerinde değerlendirmeler yaptık. Bu kulübü eski günlerine geri döndüreceğiz.

Hull City ve Shelbourne berabere çalışacak fakat bu birliktelik oyuncu göndermek anlamına gelmiyor. Herkesin bunun bireysek bir proje olduğunu anlamasını istiyorum.
İnsanları mutlu etmek için buradayız. İyi insanların her zaman kazandığına inanıyorum. Burada çok fazla iyi insan var. İrlandalılar ve Türk insanları birbirine benziyor."

Ilıcalı'nın ekibi 21 haftası geride kalan İrlanda Ligi'nde topladığı 30 puanla 6. basamakta yer alıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Acun Ilıcalı Hull City İrlanda Ligi Shelbourne FC Acun Ilıcalı Futbol Acun Ilıcalı Shelbourne FC