Herkes İtalyan hoca bunu affetmez diyordu!.. Aksine Ancelotti, Arda Güler'in sinirlenmesinden hoşnut!

Arda Güler Real Madrid Carlo Ancelotti
Herkes İtalyan hoca bunu affetmez diyordu!.. Aksine Ancelotti, Arda Güler'in sinirlenmesinden hoşnut!
FOTOĞRAF: AA

İspanyol basınında yer alan haberlerde oyuna giremediği için tepki gösteren milli futbolcu Arda Güler'in bu hareketinin teknik direktör Carlo Ancelotti tarafından genç oyuncunun oynamaya motive olduğunun bir işareti olarak görüldüğü ifade edildi.

İki gündür İspanyol ve Türk basınında Arda Güler'in oyuna giremeyeceğini anlayınca sinirlenip ısınma yeleğini yere atması konuşuluyor.

Real Madrid cephesinden herhangi bir açıklama gelmemesine rağmen iki ülkenin basını da Arda Güler'le ilgili sayısız ihtimale dair haber üretti.

Arda Güler'in ceza alacağını söyleyen de oldu, kiralık olarak gönderileceğini iddia eden de. Adı Real Sociedad'dan Bayer Leverkusen'e, Ajax'tan Wolfsburg'a kadar birçok takımla anıldı. 'Carlo Ancelotti bunu affetmez' dendi.

Halbuki Arda Güler'in bu tepkisi Real Madrid cephesinde anlatıldığı gibi algılanmadı. Evet, Arda Güler formasını fırlatıp attı. Sahaya ve Ancelotti'ye sitemli gözlerle baktı. Ancak sonrasında yedek kulübesine gitti ve yerine oturdu. Olay daha ileriye gitmedi.

Real Madrid Confidencial haber sitesi söylenenlerin aksine Real Madrid Antrenörü Carlo Ancelotti'nin oyuncularının bu tür tavırlar göstermesinden hoşnut olduğunu daha önce birçok kez gösterdiğini hatırlattı.

İtalyan teknik direktör bu tepkileri oyuncularının oynamaya motive olduğunun bir işareti olarak kabul ediyor. Kızmadığı gibi aksine futbolcuların oynayamadıkları için sinirlenmelerini özellikle istiyor.

Confidencial sitesi bir adım daha ileri giderek bu yaşanan olayın Arda Güler'in Las Palmas karşısında forma giyeceğinin işareti olduğunu iddia ediyor.

Her şey 27 Ocak tarihinde oynanacak Las Palmas - Real Madrid maçında belli olacak.