Hataysporlu Christian Atsu'nun temsilcisinden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a sert tepki!

Hatayspor Kahramanmaraş Depremi
Hataysporlu Christian Atsu'nun temsilcisinden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a sert tepki!

Kahramanmaraş merkezli depremde enkaz altında kalan ve 11. gün olmasına rağmen henüz kendisine ulaşılamayan Hataysporlu futbolcu Christian Atsu'nun Türkiye temsilcisi Murat Uzunmehmet, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a sert tepki gösterdi.

6 Şubat'ta gerçekleşen ve 36 binin üzerinde insanımızın hayatını kaybettiği Kahramanmaraş merkezli depremlere Hatay'daki Rönesans Rezidans'ta yakalanan ve enkaz altında kalan Ganalı futbolcu Christian Atsu'ya henüz ulaşılabilmiş değil.

Oyuncunun Türkiye temsilcisi Murat Uzunmehmet, sosyal medya üzerinden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a, "Rönesans müteahhitlerini savunacağına onursal başkanı olduğun kulübünün futbolcusuna sahip çıksaydın keşke. 11 gün oldu bir kişiyi bile aramadın, enkazın yanına gelmedin. İstanbul’dan Hatay’a kendi imkanlarımızla geldik, ailesi Gana’dan kendi imkanlarıyla geldi. Günlerce arabada kaldıktan sonra Adana’da 4-5 saatliğine yatacak, duş-wc olan yer ararken tesadüfen karşılaştığımız Murat Sancak başkan açtı kapısını. Maddi manevi Hatayspor başkan ve yönetimi, hem Taner Savut abiye hem Christian Atsu‘ya karşı sınıfta kalmıştır. Takipçisi olacağız" sözleriyle sert bir tepki gösterdi.

Murat Uzunmehmet Christian Atsu

ATSU'NUN MENAJERİ NANA SECHRE: "CANLI OLARAK ÇIKACAĞINA İNANIYORUZ"

Atsu'nun menajeri Nana Sechre ise DHA'ya yaptığı açıklamada, Atsu'nun enkazdan sağ çıkacağına inandıklarını söyledi.

Sechre, "6 gündür buradayız. Atsu'nun kardeşleri, arkadaşları ve konsolosluktan yetkililerle bekliyoruz. Çalışmalar lütfen devam etsin. Hepimiz bekliyoruz. Tüm dünyaya teşekkür ederim. Herkes Atsu'yla ilgileniyor. Eski takımlarındaki arkadaşları ve yöneticiler de sürekli arıyor. Biz Atsu'yu canlı görmek istiyoruz ve onun canlı olarak çıkacağına inanıyoruz. İyi bir haber alacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

'LÜTFEN HASTANELERE DE BAKSINLAR'

Atsu'nun enkazdan çıkarılıp, hastaneye de götürülmüş olma ihtimalini de göz önünde bulundurduklarını belirten Sechre, "Hepimiz Atsu'yu görmek için buradayız ve göreceğimize inanıyoruz. Herkes lütfen hastanelere baksın. Zor durumdayız. İkinci planımız ise hastaneler. Lütfen baksınlar. Uzun saçları ve dövmesi var. Hastanede de olabilir. Fakat biz yine de Atsu'nun burada olduğunu düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Hatayspor Christian Atsu Murat Uzunmehmet Hatay Lütfü Savaş