Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, antrenmanda kaleye geçti

Hatayspor Spor haberleri

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, takımının antrenmanında kaleye geçti.

Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında 25 Kasım Cumartesi günü deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacak Hayatspor'un Mersin'deki Erdemli Belediyesi Çeşmeli Futbol Sahası'nda gerçekleştirdiği antrenmanda, Demirel'in yaptığı kurtarışları içeren video, kulübün sosyal medya hesabından "Takım istedi, hoca kırmadı" notuyla paylaşıldı.

Fenerbahçe'de uzun yıllar kaleci olarak forma giyen Volkan Demirel'in eski günlerini andıran performansı, sosyal medya kullanıcılarının beğenisi topladı.

HATAYSPOR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında 25 Kasım Cumartesi günü deplasmanda İstanbulspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti.

Kulübün açıklamasına göre Hatay ekibi, Erdemli Belediyesi Çeşmeli Futbol Sahası'nda antrenman yaptı.

Teknik direktör Volkan Demirel yönetimindeki idmanda, dar alan, taktik ve hava topu çalışması yapıldı.

Basına kapalı antrenman 1 saat 15 dakika sürdü.

SON HAFTA GALATASARAY GALİBİYETİ MORAL VERMİŞTİ

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Mersin'de ağırladığı Galatasaray'ı 2-1 yenen Atakaş Hatayspor'un teknik direktörü Volkan Demirel, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirtmişti.

Galibiyetten dolayı sevinçli olduklarını dile getiren Demirel, "Hem Türkiye liginin en iyi takımlarından birini yenmek hem de oyuncularımızın planladığımız her şeyi saha içerisinde göstermiş olması beni çok mutlu etti." demişti.

Demirel, takımı tebrik ettiğini ifade ederek, "Bundan önceki 2-3 haftada istediklerimizi sahaya yansıtamadık ama bunun nedeni vardı. Bizim gibi takımlar için yükselişten sonra illa ki düşüşler olacaktır. Bu maç bizim için dönüm maçıydı. Oyuncularım da çıktı, ellerinden gelen mücadeleyi verdiler, dediklerimizi yerine getirdiler." diye konuşmuştu.

 

Kaynak: AA