Renat Dadashov: "Galibiyet Volkan Demirel'e armağanımızdır, bu takımı o kurdu"

Süper Lig Hatayspor Galatasaray
Renat Dadashov: "Galibiyet Volkan Demirel'e armağanımızdır, bu takımı o kurdu"
FOTOĞRAF: AA

Hataysporlu futbolculardan Faouzi Ghoulam ve Renat Dadashov, Galatasaray'ı 2-1 yendikleri maçın ardından galibiyeti teknik direktör Volkan Demirel'e adadıklarını söyledi.

Süper Lig'in 12. haftasında lig lideri Galatasaray'ı 2-1 yenen Hatayspor'da futbolculardan Ghoulam ve Dadashov mücadelenin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Ghoulam, galibiyeti Volkan Demirel'e armağan ettiklerini belirterek, "Bu galibiyette, özellikle hocamız hafta başından beri taktik anlamında, Galatasaray'ın yapabilecekleri anlamında çalıştırdı. Galatasaray'ın ne yapabileceğini öğrenmiştik, çalıştık. Arkadaşlarımın dayanışmasını da es geçmeyeceğim.

"HATAY HALKINA DESTEK VERMEK İSTEDİK"

Maalesef geçen sene yaşadıklarından dolayı Hatay halkına tekrar bir armağan vermek istedik. Onların geleceğini, yanımızda olacaklarını biliyorduk. Stadyum tıklım tıklımdı. Bu galibiyeti Hataylı depremzedelere armağan ediyoruz.

Bu galibiyet bizim hocamıza armağandır. Bu takımı kendisi kurdu. Sahanın içinde ve sahanın dışında inanılmaz özverili çalıştı. Bu galibiyet Volkan Hocamıza ve yardımcılarına adanmıştır. Bu galibiyet içerisinde onların inanılmaz bir çabası var. Çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

"GALİBİYETİ HOCAMIZA ADIYORUZ"

Hatayspor'un Azerbaycanlı golcüsü Renat Dadashov ise "Bu galibiyet, hocamıza adanması gereken bir galibiyet. Bu 3 puan hocamızın bize getirdiği bir 3 puan. İnanılmaz bir özveriyle çalışıyor hem saha içinde hem de saha dışında. Bize çok yardımcı oluyor. Ona çok teşekkür ediyorum. Taraftara da çok teşekkür ediyorum. Hafta boyunca çalıştıklarımızı uyguladık ve bu sayede galibiyet geldi" yorumlarını yaptı.

Kaynak: Haber Global TV