Hatayspor acı haberi duyurdu: Taner Savut hayatını kaybetti

Hatayspor Deprem
Hatayspor acı haberi duyurdu: Taner Savut hayatını kaybetti

Hatayspor, depremde enkaz altında kalan sportif direktör Taner Savut'un hayatını kaybettiğini açıkladı.

Yıkılan Rönesans Rezidans'ın enkazında yapılan arama kurtarma çalışmalarının sonucunda Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut'un cansız bedenine ulaşıldı. Atakaş Hatayspor sportif direktör Taner Savut'un hayatını kaybettiğini doğruladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Sportif Direktörümüz Taner Savut'u kaybetmenin derin acısını yaşıyoruz. Hocamıza yüce Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Seni unutmayacağız Taner hoca. Mekanın cennet olsun. Her zaman kalbimizdesin" ifadeleri yer aldı.

TFF'DEN AÇIKLAMA

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve birçok kulüp Savut için başsağlığı mesajı yayımladı.

TFF'den paylaşılan mesajda, "Spor Toto Süper Lig kulüplerinden Atakaş Hatayspor'un Sportif Direktörü Taner Savut'un ülkemizi yasa boğan deprem felaketinde hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Taner Savut'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve Hatayspor camiasına başsağlığı dileriz." denildi.

KULÜPLERDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Savut'un vefat haberinin ardından kulüplerden başsağlığı mesajları paylaşıldı.

FENERBAHÇE

Başsağlığı Dileriz

Bir dönem formamızı giyen Atakaş Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut'un vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.

Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, Hatayspor’a ve futbol camiamıza başsağlığı dileriz.

TRABZONSPOR

Atakaş Hatayspor’un sportif direktörü Taner Savut’un deprem felaketi sonucu hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhum Taner Savut’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve Atakaş Hatayspor camiasına başsağlığı dileriz.

GALATASARAY

Eski futbolcu ve A. Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut’un, deprem felaketinde vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrendik.

Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm futbol camiasına başsağlığı dileriz.

BEŞİKTAŞ

Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut'un deprem felaketinde vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, Hatayspor’a ve futbol camiamıza başsağlığı dileriz.

Kaynak: Haber Global TV

Hatayspor Taner Savut