Hasan Arat flaş gelişmeyi duyurdu: "PSG ile transfer için anlaşmaya vardık"

Beşiktaş PSG
Hasan Arat flaş gelişmeyi duyurdu: "PSG ile transfer için anlaşmaya vardık"
FOTOĞRAF: AA

Beşiktaş başkanlığına adaylığını açıklayan ve çalışmalarını sürdüren Hasan Arat, Fransız devi PSG ile iş birliği anlaşmasına vardıklarını açıkladı.

Beşiktaş'ta 3 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek başkanlık seçimleri öncesinde adaylığını açıklayan isimlerden Hasan Arat çalışmalarını sürdürüyor.

Arat, Fransa Ligue 1'in dev ekibi Paris Saint Germain ile Beşiktaş arasında gerçekleştirilecek bir iş birliği konusunda anlaşmaya vardığını açıkladı.

Hasan Arat, PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi ile birlikte fotoğrafını paylaşarak kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Değerli Beşiktaşlılar, bugün Paris Saint-Germain FC ve Avrupa Kulüpler Birliği Başkanı, kıymetli arkadaşım Sayın Nasser Al-Khelaifi ile Doha’da bir araya gelerek, Beşiktaş JK ve Paris Saint-Germain FC arasında futbolcu transferi konusunda prensip anlaşmasına vardık.

Anlaşmamız, Gençlik Gelişim Merkezi (Futbol Akademi) ve antrenman merkezi konularında geniş çaplı işbirliğini de kapsıyor. Beşiktaşımız için hayırlı olsun."

Hasan Arat flaş gelişmeyi duyurdu: "PSG ile transfer için anlaşmaya vardık" - Resim : 1

"BÜTÜN PLANLARIMIZ HAZIR"

Olağanüstü kongrede seçildikleri takdirde ilk olarak bütün Beşiktaşlılarla Anıtkabir'e gideceklerini ifade eden Hasan Arat, "Birinci işimiz bu. Bu kulüp Atatürk'ün kulübü. Futbola hemen el atacağız. 3 Aralık akşamı hukuki olarak el atacağız. Ama biz şu an çoktan başladık. Ben prensiplerine bağlı bir insanım. Resmi göreve gelmeden bu işleri açıklamam. Nasıl yapacağız? Eksik olan alanlarımız belli. Bunların hepsi hazır. Ama yapılan kontratlar çok ağır. 4 yıllık kontratlar var. Dolayısıyla orada bir disiplin getireceğiz. Oynayan kalacak, oynamayan gidecek" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Global TV