Hasan Arat açıkladı: PSG'den sonra Chelsea'yle de transferde işbirliği!

Beşiktaş Hasan Arat PSG Chelsea Rıza Çalımbay
Hasan Arat açıkladı: PSG'den sonra Chelsea'yle de transferde işbirliği!

Beşiktaş başkan adaylarından Hasan Arat, seçilmesi halinde, Fransız devi PSG'nin ardından İngiliz kulübü Chelsea'yle de transferde işbirliği yapacaklarını açıkladı.

Hasan Arat, TGRT'de yayınlanan Stüdyoda Futbol programında önemli açıklamalarda bulundu.

Daha önce "Paris Saint-Germain FC ile futbolcu transferi konusunda prensip anlaşmasına vardık" açıklamasında bulunan Hasan Arat, Chelsea'yle de transfer konusunda işbirliği yapacaklarını ve ara transfer döneminde 2 ila 4 oyuncu transfer edeceklerini söyledi.

Hasan Arat'ın açıklamaları şu şekilde:

"Diyorlar ya 'PSG başkanıyla selfie çekilmek için Katar'a gitti', benim hesabıma girip baksınlar, benim öyle bir derdim yok. Ben dünyanın her yerinde varım. Bu tip meselelerde sadece Beşiktaş önemlidir benim için. Benim meşhur olmaya ihtiyacım yok. Beşiktaş için her şeyi yaparım. Gittim konuştum. Dedi ki (Nasser El-Khelaifi), 'Bunları yayınla Beşiktaşlılar duysun. 3 Aralık akşamında seçildiğin takdirde çerçeve anlaşması bu, akademimiz bu, işbirliği yapacağımız mesele bu, futbolcu transferinde işbirliği yapacağız. Bunları camiana söyle", ben eğer kendi kişisel ilişkilerimle bu köprüyü kurabiliyorsam niye söylemeyeyim? Yarın Chelsea'yle toplantım var, başkanı da arkadaşım, 'Hasan elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız' dedi, toplanmayalım mı? Kulübüm için toplanacağım. Körfez ülkelerinde de bir takımım var, onları da Cuma günü açıklarız. Bizim planlarımıza göre ne olursa olsun 2 ila 4 oyuncu arasında oyuncu gelecek. Çok sürpriz isimlerle görüşüyoruz. Avrupa Şampiyonlar Ligi ve Asya Şampiyonlar Ligi devre arasına girdiğinde yıldız isimler kadroda olmayabilir, o isimler için riske gireceğiz. Çünkü 3-4 yerde çok ciddi açığımız var."

RIZA ÇALIMBAY'LA DEVAM EDİLECEK Mİ?

Seçilmesi halinde Rıza Çalımbay'ın görevine devam edip etmeyeceği sorulan Arat, "Rıza Çalımbay, Beşiktaş'ın teknik direktörüdür ve bu konu artık kapanmıştır. Biz onu kucaklamış durumdayız. Camia onu çok seviyor. Biz değerlerimizin farkındayız. Anadolu'da nereye gitsem Rıza Hoca dendiğinde alkış kopuyor. Biz camiamızı dinlemek zorundayız. Kriz döneminde özünden birine anahtarı teslim ederler. Geç kalınmış bir karar bu. Şenol Hoca'dan hemen sonra getirilmeliydi" yanıtını verdi.

Kaynak: Haber Global TV