Alman devi, Ferdi Kadıoğlu'nu kadrosuna katmak istiyor

Fenerbahçe Süper Lig Almanya Bundesliga
Alman devi, Ferdi Kadıoğlu'nu kadrosuna katmak istiyor
FOTOĞRAF: AA

Alman basınında yer alan haberlerde Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'un Fenerbahçe'nin milli oyuncusu Ferdi Kadıoğlu'nu kadrosuna katmak için harekete geçtiği ifade edildi.

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Ferdi Kadıoğlu bu sezon gösterdiği performansla Avrupa'nın dev ekiplerinin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Yaz transfer döneminde de önemli teklifler alan 24 yaşındaki oyuncu, Sarı-lacivertli kulüpte kalmayı tercih etmişti.

Alman basınından Bild'de yer alan haberde; Borussia Dortmund, Ferdi Kadıoğlu'nu kadrosuna katmak istiyor.

Almanya Bundesliga ekibinin, Fenerbahçe'nin milli oyuncusu Ferdi Kadıoğlu’nu transfer etmek için harekete geçtiği belirtildi.

Haberde yer alan ifadelerde Alman temsilcisinin sezonun ikinci yarısında savunmasını güçlendirebilmek için iyi bir beki renklerine bağlamak istediği ve Ferdi Kadıoğlu’nun ise hem sağ bekte hem de sol bekte görev yapabildiği için Borussia Dortmund'un kriterlerine uygun olduğu ifade edildi.

30 MİLYON EURO BONSERVİS TALEBİ

Sarı-siyahlı kulübün milli futbolcuyu transfer etmek istemesinin diğer bir sebebinin ise; yaz transfer döneminde takımdan ayrılarak Bayern Münih'e giden Raphael Guerreiro'dan doğan boşluğun henüz kimse tarafından doldurulamaması olduğu bildirildi.

Fenerbahçe’nin 2026 yılına kadar kontratı bulunan oyuncu için 30 milyon euro'luk bir bonservis talep ettiği ve Alman ekibinin ise bu bonservis ücretini fazla bulduğu yorumu yapıldı.

FERDİ KADIOĞLU'NUN PERFORMANSI

Fenerbahçe'de bu sezon tüm kulvarlarda 19 resmi karşılaşmada sahaya çıkan Ferdi Kadıoğlu, 1 gol - 3 asistlik performans sergiledi.

Sarı-lacivertlilere 2018 yılında Hollanda Eredivise ekibi NEC Nijmegen'den 1.4 milyon euro karşılığında transfer olan milli oyuncunun Transfermarkt verilerine göre 17 milyon euro piyasa değeri bulunuyor.

Kaynak: Haber Global TV