Harry Maguire'ın evinde bomba paniği

İngiltere Premier Lig Manchester United
Harry Maguire'ın evinde bomba paniği

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın kaptanı Harry Maguire'ın evine bomba ihbarı yapılmasının ardından İngiliz polisi harekete geçti.

İngiliz basınında yer alan haberlerde, bu sezon Manchester United formasıyla gösterdiği performans nedeniyle Maguire'ın bazı taraftarlar mail yoluyla tehditler aldığı ve Maguire'ın evine yönelik yapılan bomba ihbarı sonrasında polisin evde köpeklerle arama yaptığı belirtildi.

İngiliz stoperin sözcüsü ise yaptığı açıklamada, "Son 24 saat içinde Harry ve ailesi, evlerine yönelik ciddi bir tehdit aldı. Yaşanan durum polislere bildirildi. Harry'nin önceliği ailesinin ve etrafındakilerin güvenliği. Harry, hafta sonu oynanacak maç öncesinde hazırlıklarını sürdürmeye devam edecek. Şu an için konuyla ilgili daha fazla açıklama yapmayacağız" ifadelerini kullandı.

2019 yazında 87 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Leicester City'den transfer edilen Harry Maguire, dünyanın en pahalı savunma oyuncusu ünvanını elde etmişti.

29 yaşındaki İngiliz savunmacı, üçüncü sezonunu geçirdiği Manchester United'ta bugüne dek 142 resmi maçta görev yaptı, 7 gol atıp 5 asist üretti.

Ntvspor

Kaynak: Diğer

İngiltere Premier Lig Harry Maguire Manchester United'