Harika bir gol atan Kenan Yıldız'a soyunma odası yolunda tebrik üstüne tebrik

Kenan Yıldız Juventus İtalya Serie A

Juventus, öncesi ve sonrasıyla Kenan Yıldız'ın soyunma odasına giriş videosunu yayınladı.

Serie A'da ilk kez ilk 11'de forma giyen Kenan Yıldız daha iyi bir başlangıç yapamazdı.

Frosinone karşısında sahaya ilk 11'de çıkan 2005 doğumlu Kenan Yıldız, Juventus'un hücum jokeri olarak İtalyan futbolunun en süt liginde oynamakla kalmayıp jeneriklere girecek bir de gol atmayı başardı.

Juventus sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak Kenan Yıldız'ın soyunma odasına girerken nasıl karşılandığını gösterdi.

Videoda takımın Sportif Direktörü Cristiano Giuntoli'nin Kenan'a sarılıp cesaret verdi. Kenan'ın soyunma dosaına gülümseyerek gelmesi de dikkat çekti.

KENAN YILDIZ KİMDİR?

Kenan Yıldız 4 Mayıs 2005 Regensburg Almanya'da dünyaya gelmiş Türk millî futbolcudur. Orta saha pozisyonunda oynamaktadır. Serie A ekiplerinden Juventus forması giymektedir.

Jahn Regensburg

Kenan Yıldız, doğduğu şehrin takımı olan Jahn Regensburg'un akademisinde futbola başladı. İki yıl boyunca Jahn Regensburg altyapısında oynadı. Daha sonra Bayern Münih ile anlaştı.

Bayern Münih

Bayern Münih'in altyapısına 2012 yılında, 7 yaşındayken katıldı. Alt yaş kategorilerinde takım kaptanlığı yaptı ve Bayern Münih 19 Yaş Altı takıma kadar yükseldi. Altyapıda toplamda 20 maça çıkan Yıldız; 6 gol, 8 asistlik performans gösterdi.

Bayern Münih ile sözleşmesi Temmuz 2022'de sona erdi ve yeni sözleşme imzalanmadı.

Juventus

12 Temmuz 2022'de Juventus ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Boyu: 1,85 m

Mevkisi: Ofansif orta saha ile kanatlar.

Kaynak: Haber Global TV