Hakim Ziyech: "Parken'e final maçına gidiyoruz"

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi Manchester United
Hakim Ziyech: "Parken'e final maçına gidiyoruz"
FOTOĞRAF: AA

Manchester United karşısında 2 gol, 1 asistlik performans sergileyerek 'maçın oyuncusu' ödülüne layık görülen Hakim Ziyech mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 5. haftasında temsilcimiz Galatasaray ile Manchester United'ın 3-3 berabere kaldığı maçta 2 gol, 1 asistlik performans sergileyerek maça damgasını vuran Hakim Ziyech, UEFA tarafından 'maçın oyuncusu' seçildi.

Faslı yıldız, mücadelenin ardından yaptığı açıklamada gösterdiği performanstan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Mutluyum. Bu tarz bir maçta 'maçın oyuncusu' seçildiğim için gurur duyuyorum. Bu tarz maçlarda oynamayı seviyorum. Bu tür maçlarda daha iyi oynadığımı düşünüyorum. Parken'e final maçına gidiyoruz. Elimizden geleni ve gerekeni yapıp bu gruptan çıkmamız gerekiyor.

Maça bakarsanız görürsünüz, taraftarımız bizi nasıl harika destekliyor. Atmosfer müthişti. Her maçta aynı atmosfer var" ifadelerini kullandı.

"UZUN ZAMANDIR HAYALİNİ KURUYORDUM"

Galatasaray'ın 3. golünü atan Kerem Aktürkoğlu gruptan çıkan taraf olacaklarına inandığını belirterek şunları söyledi:

"Gerçekten inanılmaz bir geri dönüşe imza attık. 2-0'dan sonra geri dönmek, karakter koyabilmek çok önemliydi, değerliydi. Sonradan 3-1 oldu, yine yılmadık. Yine çevirdik. Sonuna kadar taşıdık. Mücadelemiz bitmedi. Son maçta da aynı mücadeleyle gruptan çıkan taraf olacağız.

"PARKEN'DE YİNE TARİH YAZARIZ"

Uzun zamandır bu golün hayalini kuruyordum. Talihsizlikler, bir türlü olmuyordu. Bugünün geleceğini biliyordum. Anlamlı bir gol attım. Ziyech'in pası da çok güzeldi. Önemli olan burada yenilmememizdi.

Parken'de tarih yazmışlığımız var. Yine yazarız. Buna inanıyoruz. Bu kaliteye sahibiz. Orada güzel oynayıp gruptan çıkacağımıza inanıyoruz."

Kaynak: Haber Global TV