Galatasaray'dan Manchester United karşısında 'DEV' geri dönüş

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi Manchester United
Galatasaray'dan Manchester United karşısında 'DEV' geri dönüş
FOTOĞRAF: AA

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 5. haftasında temsilcimiz Galatasaray, sahasında konuk ettiği maçta Manchester United ile 3-3 berabere kalarak maç fazlasıyla grupta 2. sıraya yükseldi.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 5. haftasında temsilcimiz Galatasaray ile İngiliz ekibi Manchester United karşı karşıya geldi.

Rams Park'ta yoğun yağış altında oynanan mücadele adeta bir gol düellosuna sahne oldu.
Konuk ekip 11. dakikada Alejandro Garnacho ve 18'de Bruno Fernandes'in attığı şık golle bir anda skoru 2-0'a getirdi.

Sarı-kırmızılılar, Faslı yıldızı Hakim Ziyech'in maçın 28. dakikasında frikikten attığı klas golle farkı 1'e indirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi: 1-2.

İkinci yarıda Kırmızı Şeytanlar 55'te Scott McTominay ile bir kez daha gol sevinci yaşadı ve farkı yeniden 2'ye çıkardı.

Galatasaray ise bu gole cevabı 7 dakika sonra verdi. Sarı-kırmızılılarda Faslı yıldız yine topun başına geçtiği bir serbest vuruşta topu ağlarla buluşturdu ve temsilcimizi ümitlendiren golü kaydetti.

Oyuna 2. yarıda dahil olan Kerem Aktürkoğlu 71. dakikada Hakim Ziyech'in pasında hareketlendiği topa müthiş vurdu ve maça dengeyi getirdi. Bu gol aynı zamanda karşılaşmanın da sonucunu belirleyen gol oldu: 3-3.

Galatasaray, Hakim Ziyech'in 2 gol, 1 asist yaptığı ve 2 farklı geriye düştüğü mücadeleden bir puan alarak gruptan çıkma yolunda çok kritik bir adım attı.

GRUPTA 2. SIRAYA YÜKSELDİ

Bu sonuçla Galatasaray puanını 5'e yükseltti ve grupta 2. sıraya yükseldi, puanını 4'e çıkaran Manchester United ise son basamakta kaldı.

Cimbom gruptaki 6. ve son maçında 12 Aralık Salı günü deplasmanda Danimarka temsilcisi Kopenhag ile karşı karşıya gelecek, Manchester United ise son maçında Alman devi Bayern Münih'i sahasında konuk edecek.

Kaynak: Haber Global TV