Acun Ilıcalı'nın ekibi Hull City son dakikada yıkıldı

Acun Ilıcalı Hull City
Acun Ilıcalı'nın ekibi Hull City son dakikada yıkıldı
FOTOĞRAF: Hull City Resmi İnternet Sitesi

İngiltere Championship'in 12. haftasında Southampton, Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'yi maçın duraklama dakikalarında attığı golle 2-1 yendi.

İngiltere Championship'in 12. haftasında Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City sahasında Southampton ile karşı karşıya geldi.

MKM Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Southampton deplasmanda Hull City'yi 2-1 mağlup etti.

Southampton'a galibiyeti getiren golleri 20'de Will Smallbone ve 90+5'te Ryan Fraser kaydetti, Hull City'nin tek sayısı ise 25'te Liam Delap'ten geldi.

Son 3 maçta kadroda yer almayan milli futbolcu Ozan Tufan da yedek başladığı karşılaşmanın 65. dakikasında oyuna dahil oldu.

Southampton bu sonuçla puanını 20 yaparak ligde 5. sıraya yükseldi, galibiyet hasreti 4 maça çıkan Hull City ise 17 puanla ligin 12. sırasına geriledi.

Ligin 13. haftasında Hull City Birmingham deplasmanına konuk olacak, Southampton ise deplasmanda Preston North ile karşılaşacak.

YUNUS OYNADI, LEICESTER FARKLI KAZANDI

Milli futbolcumuz Yunus Akgün'ün de formasını giydiği Leicester City ise deplasmanda Swansea City ile karşılaştı.

Leicester City rakibini Jannik Vestergaard, Abdul Issahaku ve Kelechi Iheanacho'nun kaydettiği gollerle 3-1 yendi. Swansea'nin tek sayısı 20'de Matt Grimes'ten geldi.

Leicester City'de forma giyen milli futbolcumuz Yunus Akgün karşılaşmanın 65. dakikasında oyuna dahil oldu.

Geçtiğimiz sezon Premier Lig'e veda ederek bir alt lige düşen Leicester City bu sonuçla puanını 33'e yükselterek ligin zirvesinde yer aldı. Leicester City maç fazlasıyla en yakın rakibi Ipswich Town'un 5 puanda önünde birinci sırada bulunuyor.

Kaynak: Haber Global TV

Hull City Acun Ilıcalı Hull city haberleri Acun Ilıcalı Hull City Acun Ilıcalı haberleri Hull city haberleri Ozan Tufan Leicester City Yunus Akgün İngiltere Championship