Hakan Çalhanoğlu gollerine, Inter kazanmaya devam ediyor

İtalya Serie A Inter Napoli
Hakan Çalhanoğlu gollerine, Inter kazanmaya devam ediyor
FOTOĞRAF: Reuters

Serie A'nın 11. haftasında Inter, deplasmanda karşılaştığı Atalanta'yı Hakan Çalhanoğlu ve Lautaro Martinez'in golleriyle 2-1 mağlup etti.

İtalya Serie A'daki 11. hafta mücadelesinde Inter deplasmanda Atalanta ile kozlarını paylaştı.

Gewiss Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun da formasını giydiği Milano temsilcisi, rakibini 2-1 mağlup ederek ligdeki galibiyet serisini 3 maça çıkardı.

Inter'e galibiyeti getiren golleri 40. dakikada penaltıdan Hakan Çalhanoğlu ve 57'de Lautaro Martinez kaydetti, Atalanta'nın tek golü ise Gianluca Scamacca'dan geldi.

Inter puanını 28'e çıkararak liderliğini sürdürmeyi başarırken, Atalanta ise 19 puanda kalarak 5. sırada yer aldı.

Serie A'nın 12. haftasında Inter kendi evinde Frosinone'yi ağırlayacak, Atalanta ise deplasmanda Udinese'nin konuğu olacak.

Son maçlarda attığı gollerle dikkat çeken ve takımının yükselişinde önemli pay sahibi olan 29 yaşındaki Hakan Çalhanoğlu bu sezon Inter formasıyla attığı gol sayısını da 5'e çıkarmış oldu.

NAPOLI İKİ GOLLE KAZANDI

Serie A'da oynanan günün bir diğer mücadelesinde ise son şampiyon Napoli deplasmanda Salernitana'nın konuğu oldu.

Arechi Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Napoli rakibini 2-0 yenerek ligde bir maç aranın ardından galip geldi.

Napoli'ye galibiyeti getiren golleri 13'te Giacomo Raspadori ve 82. dakikada bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Eljif Elmas kaydetti.

Napoli bu sonuçla puanını 21 yaparaki haftayı 4. sırada tamamladı, 4 puanda kalan Salernitana ise ligin 20. basamağında haftayı tamamladı.

Kaynak: Haber Global TV