Bayern Münih'ten Galatasaray maçı öncesi gövde gösterisi

Almanya Bundesliga UEFA Şampiyonlar Ligi Bayern Münih Galatasaray
Bayern Münih'ten Galatasaray maçı öncesi gövde gösterisi
FOTOĞRAF: Reuters

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'la aynı grupta yer alan Bayern Münih, Bundesliga'nın 10. haftasında karşılaştığı ezeli rakibi Borussia Dortmund'u 4-0 yenerek lider Bayer Leverkusen'i takibini sürdürdü.

Almanya Bundesliga'nın 10. haftasında oynanan 'Der Klassiker'de Borussia Dortmund ile Bayern Münih karşı karşıya geldi.

Signal Iduna Park'ta oynanan Bavyera temsilcisi, sezon başında Tottenham'dan kadrosuna kattığı Harry Kane'in hat-trick yaparak yıldızlaştığı maçta rakibini 4-0 mağlup etti.

Bayern Münih'in gollerini 4. dakikada Dayot Upamecano ve 9, 72 ile 90. dakikalarda Harry Kane kaydetti.

Dev maçta kazanan Thomas Tuchel'in ekibi bu sonuçla puanını 26 yaparak ligde 2. sırada yer aldı ve lider Bayer Leverkusen'i takibini sürdürdü. 21 puanda kalan Borussia Dortmund ise haftayı 4. sırada tamamladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'nda mücadele eden Bayern Münih 8 Kasım Çarşamba günü oynanacak karşılaşmada temsilcimiz Galatasaray'ı konuk edecek, 7 Kasım Salı günü Borussia Dortmund ise kendi sahasında Newcastle United ile kozlarını paylaşacak.

LEVERKUSEN LİDERLİĞİ BIRAKMADI

Günün bir diğer önemli maçında ise Xabi Alonso önderliğinde bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Bayer Leverkusen deplasmanda Hoffenheim ile karşılaştı.

PreZero Arena'da oynanan müsabakada Bayer Leverkusen rakibini 3-2 yenerek ligde üst üste 6. galibiyetini aldı ve liderliğini sürdürdü.

Leverkusen'e galibiyeti getiren golleri Alejandro Grimaldo (2) ve Florian Wirtz kaydetti, Hoffenheim'ın golleri ise Anton Stach, Wout Weghorst kaydetti.

Hoffenheim formasıyla karşılaşmaya ilk 11'de başlayan milli futbolcumuz Ozan Kabak maçta 90 dakika süre aldı.

Bundesliga'da günün diğer sonuçları:

Köln-Augsburg: 1-1
Union Berlin- Eintracht Frankfurt: 0-3
Mainz 05-Leipzig: 2-0
Freiburg-Mönchengladbach: 3-3

Kaynak: Haber Global TV