Hakan Çalhanoğlu Bologna karşısında yedek kalacak

HaberGlobal.com.tr
Inter Hakan Çalhanoğlu İtalya Serie A
Hakan Çalhanoğlu Bologna karşısında yedek kalacak

Sakatlığını atlatan Hakan Çalhanoğlu son iki antrenmanda olumlu izlenimler bıraktı. Ancak milli futbolcumuzun Bologna maçında ilk 11'de oynatılması beklenmiyor.

Hakan Çalhanoğlu sakatlığının ardından son iki antrenmanda yer aldı. Pozitif işaretler verse de Bologna gibi zor bir maçta riske edilmesi beklenmiyor.

Çalhanoğlu'nun yokluğunda forma giyen ve başarılı olan Asllani'nin bu maça da ilk 11'de çıkması bekleniyor.

Hakan Çalhanoğlu için asıl hedef Atletico Madrid ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı. Maç eksiği nedeniyle Hakan'ın Bologna karşısında en azında 45 dakika forma giymesi bekleniyor.

Inzaghi'nin Atletico maçı nedeniyle kadroda bazı değişiklikler yapması da bekleniyor. Lautaro Martinez'in bu maçta dinlendirileceği ve hücumda Alexis Sanchez ile Arnautovic'in görev yapacağı belirtilirken Pavard'ın yerini de Bisseck'in alacağı söyleniyor.

Öte yandan İtalyan basını Bologna Inter maçında iki takımın da riske girmekten kaçınabileceğini ve izleyenlerin sıkıcı bir maçla karşılaşabileceğini yazdı. Inter'in aklının Şampiyonlar Ligi'nde olacağı ve bu nedenle zorlu Bologna maçında 1 puana razı olacağını belirtilirken Bologna'nın devam eden yenilmezlik serisini kaybetmemek için bu oyuna ayak uyduracağı tahmininde bulunuldu.