Kenan Yıldız ile Chiesa'nın birlikte oynadıkları süre 1 saatten daha az! Allegri işleri böyle berbat etti!

Kenan Yıldız Juventus İtalya Serie A
Kenan Yıldız ile Chiesa'nın birlikte oynadıkları süre 1 saatten daha az! Allegri işleri böyle berbat etti!

İtalyan basınının Juventus teknik direktörü Massimiliano Allegri'ye eleştirileri sürüyor. Bu kez de Kenan ve Chiesa'yı birlikte oynatmamasına eleştiri getirildi.

60 dakika bile değil. Altı maçta kısa sürelerle Kenan Yıldız ve Chiesa birlikte oynayabildi. Maç başına süre 15 dakikanın üzerine çıkmadı. 

La Gazzetta dello Sport, Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri'nin Chiesa ve Kenan Yıldız'ı birlikte oynatmamasını eleştirdi.

Birçok Juventus taraftarı Kenan ve Chiesa'yı önlerinde Vlahovic'le birlikte sahada aynı anda görmek istiyor. Ancak Allegri bundan sürekli kaçınıyor. 

Chiesa'nın kötü döneminde sahne alan Kenan Yıldız, A takımda oynamayı hak ettiğini kısa sürede göstermişti. Ancak Allegri'nin bir türlü iki oyuncuyu idare edememesi sonucu, en verimli zamanındayken takımdan kesildi. Son Napoli maçında gol atan Chiesa da Kenan'ın bir adım önüne geçti.

 

Juventus'ta taktik sorunu

Aynı mevki için iki oyuncu var. Ana sorun bu gibi görünüyor. Ancak üçlü hücum hattından da bahsediliyor, antrenmanlarda test ediliyor. Ancak Allegri'nin bunu maçın ilk dakikasından itibaren yapacak cesareti yok. Şu ana kadar da yapamadı. Sezonun son bölümünde de öyle olması pek mümkün değil. Bu yüzden her maçtan önce "Chiesa mı oynayacak Kenan Yıldız mı?" sorusu tekrar tekrar soruluyor.

Gazzetta, yaptığı derinlemesine analizde, Chiesa ve Yıldız arasındaki değişimin iki oyuncu için de olumsuz ve sınırlayıcı olabileceğinin altını çiziyor. Gazete Allegri'nin kararsızlığı nedeniyle Kenan Yıldız'ın patlamasının yarıda kaldığının altını çiziyor. Chiesa için de belirsizlik sürüyor. Bu  durumu kötü yöneten Allegri iki oyuncunun da gelişimine zarar verdi.