Fenerbahçe'nin stoper transferinde önceliği Çağlar Söyüncü

Fenerbahçe Transfer Atletico Madrid

Sercan Hamzaoğlu, devre arasında savunma hattını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'nin transfer listesinin ilk sırasında yer alan ismin Atletico Madrid'de forma giyen Çağlar Söyüncü olduğunu belirtti.

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü ile resmi bir görüşme gerçekleştirdi. Milli futbolcu tekliften memnun kaldı ancak şu an önceliğinin Avrupa'da oynayabileceği bir kulüpte kalmak olduğunu söyledi. Menajeriyle Fenerbahçe'nin transfer teklifini konuştuğunu belirtti.

Atletico Madrid'in verdiği imza parası 5 milyon euro'yu Fenerbahçe'den isteyebileceğini belirten Sercan Hamzaoğlu, Çağlar olmazsa Premier Lig'den iki oyuncunun izlenip beğenildiğini kaydetti. İsmail Kartal'ın da onay verdiğini belirtti.

Listenin ilk sırasında ise Çağlar Söyüncü'nün olduğunu vurgulandı.

Sercan Hamzaoğlu, Fenerbahçe'nin Çağlar Söyüncü'den gelecek haberi bekleyeceğini vurgulayarak şunları söyledi:

"Çağlar, Atletico Madrid'le bir görüşme gerçekleştirdi. Ve ocak ayında oynayabileceği bir takıma gitmek için kulübünden izin aldı. Fenerbahçe ve Çağlar Söyüncü bir görüşme gerçekleştirdi.

FENERBAHÇE'DE LİSTE BAŞI ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ

Çağlar, çocukken Fenerbahçeli olduğunu ve bir gün Sarı-lacivertli kulüpte oynamak istediğini söyledi. Milli futbolcu, önceliğinin Premier Lig ve İspanya olduğunu söyledi. Fenerbahçe listenin başına Çağlar'ı koydu.

Çağlar yaz transfer döneminde Atletico'ya transfer olurken 5 milyon euro imza parası almış. Fenerbahçe Çağlar'ı kiralık veya satın alma opsiyonlu kiralama yöntemiyle kadrosuna katabilir.

"STOPER TRANSFERİNDE ROTA İNGİLTERE"

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü transferi olmazsa da alternatifini hazırlamış durumda. Premier Lig'den 2 oyuncu ciddi şekilde beğenildi ve İsmail Kartal da bu iki isimden birisi için 'olursa iyi olur' raporu verdi.

Fenerbahçe, Çağlar olmazsa rotayı İngiltere'ye çevirecek. Çağlar son ana kadar beklenecek. Bu liste değişebilir. Şu an için stoper transferi adına rota İngiltere diyebilirim."

Kaynak: Haber Global TV