"Good Abi..." Arda Güler'in paylaşımına Real Madrid soyunma odasından yorum yağdı

Haberglobal.com.tr
Arda Güler Real Madrid İspanya La Liga
"Good Abi..." Arda Güler'in paylaşımına Real Madrid soyunma odasından yorum yağdı
FOTOĞRAF: AA

Arda Güler'in 4-0'lık kazanılan Girona maçının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma Real Madrid'deki takım arkadaşları adeta yorum yağdırdı.

Arda Güler, Girona'ya karşı yaklaşık 15 dakika oynarken hem en iyi performansını gösterdi hem de Santiago Bernabeu'da ilk kez Real Madrid taraftarının karşısına çıktı.

Genç yıldızımız soyunma odasının da yıldızı oldu. Peş peşe sakatlıklar nedeniyle Real formasıyla tanışması 6 ayı bulan Arda'ya ilk günden beri takım arkadaşları cesaret veriyor, desteklerini gösteriyor.

Girona maçında takımına penaltı kazandıran Arda Güler maç sonrası sosyal medyada takım arkadaşlarından peş peşe övgüler aldı.

Penaltı atışından hemen öncesinde çekilen fotoğrafına Camavinga'dan Tchouameni'ye, Brahim Diaz'dan Jude Bellingham'a, Rodrygo'dan Courtois'ya kadar birçok Real Madrid futbolcusundan sevgi ve övgü dolu yorumlar geldi.

Yan Couto'nun kendisine penaltı yaptığı anın fotoğrafını paylaşan Arda'nın paylaşımına hem takipçilerinden hem taraftarlardan hem de soyunma odasındaki takım arkadaşlarından yorum yağdı.

Arda'nın 'Vamos equipo' paylaşımına Courtois "Good Abi" yorumun yaparken Rüdiger sevgi içeren emojiler kullandı.

Fran Garciaa "Ardaaaa" diye yazarken David Alaba "Güüüüüler" yorumu yaptı. Rodrygo, "Crack Ardaaa" derken Bellingham da emoji ile kutladı.

Arda Güler'in Instagram'daki bu paylaşımını 1 milyondan fazla kişi beğendi.

"Good Abi..." Arda Güler'in paylaşımına Real Madrid soyunma odasından yorum yağdı - Resim : 1