Ancelotti'nin gözünden kaçmadı... Arda Güler'in yanına gelip bakın ne söyledi

HaberGlobal.com.tr
Carlo Ancelotti Arda Güler Real Madrid
Ancelotti'nin gözünden kaçmadı... Arda Güler'in yanına gelip bakın ne söyledi

Arda Güler, Santiago Bernabeu'daki ilk maçında iz bırakırken takımına bir penaltı kazandırdı. Ondan daha da önemlisi ise Carlo Ancelotti'nin Arda'nın davranışı sonrası ona söyledikleriydi.

Arda Güler, Girona maçında süre alarak Santiago Bernabeu'da ilk kez sahaya çıktı. Genç futbolcu, Santiago Bernabéu'da yeşil sahanın keyfini çıkarırken Real Madrid'in onu neden transfer etitğini taraftarlara da gösterdi. 

Her zaman üretken olan sahadaki az zamanında yine görevini yaptı. Eski Fenerbache oyuncusu, Carlo Ancelotti'nin kendisine verdiği dakikaları olumlu değerlendirdi . Takımına bir penaltı kazandırdı. 

Arda Güler penaltıyı kendisi kullanmak istedi ancak takım kuralları gereği hak Joselu'ya aitti. Neredeyse Arda'nın iki katı yaşa sahip Joselu topu direğe nişanladı.

Arda Güler, golü atmayınca takım arkadaşı Joselu'nun yanına giderek onu cesaretlendirdi. Gol olsa skor 5-0 olacaktı ki bu, takımın bu sezon şu ana kadarki en iyi maçını bitirmek için ideal bir sonuçtu.

Bu detay Ancelotti'nin gözünden kaçmadı. İtalyan hoca Arda'nın hem futbolundan hem de karakterinden çok memnun. Penaltı atmasına izin verilmediğinde ortalığı yıkmadığı için kendisini tebrik etti.

Valdebebas'tan gelen sesler Arda'ya karşı sabırlı olmak gerektiğinin altını çiziyor. Çok iyi olduğunu ve muhteşem kalitede olduğunu biliyorlar. Ancak henüz 18 yaşında.