Gol sevinci yaşarken rakiplere cinsel organını gösteren futbolcuya ceza!

Brezilya
Gol sevinci yaşarken rakiplere cinsel organını gösteren futbolcuya ceza!

Brezilyalı kanat oyuncusu Emerson Carioca'nın Aralık ayında gol sevincini kutlarken şortunu indirip rakiplerine cinsel organını göstermesi şok etkisi yarattı. Futbolcuya 8 maç men cezası verildi

Brezilyalı kanat oyuncusu Emerson Carioca'nın Aralık ayında sahada çıplak gol kutlamasının tepki çekmesinin ardından, disiplin protokolünü ihlal ettiği gerekçesiyle sekiz maç men cezasına çarptırıldı.

Yakın zamana kadar Sampaio Correa için forma giyen 25 yaşındaki oyuncu, Marica karşısında bir galibiyet yakalayarak takımını Carioca Şampiyonasına gönderdi. 

Rakip takımla alay etmek için yapılan çılgın kutlama, Carioca'ya beklenmedik dönüş sağladı. Oyuncu şortunu indirip, rakiplerine cinsel organını gösterince, iki takım arasında kavga çıktı. Futbolcunun hareketini inceleyen disiplin kurulu, bu tip hareketlerin spor disiplini ve ahlakını ihlal ettiği gerekçesiyle 8 maç men cezası verdi. Carioca'nın takımı Portuguesa do Rio'nun karara itiraz ettiği belirtildi. 

Carioca, Marica futbolcuları ve teknik ekibin kendisine defalarca hakaret ettiğini ve ırkçı ifadeler kullandıkları için tepki gösterdiği iddiasında bulundu. Aynı zamanda sınırı aştığını söyleyen futbolcu, taraftarlardan ve takım arkadaşlarından özür diledi. 

Rakip takım, onlarla oynadığımız son üç maçta bana hakaret edip, "Pislik, alkolik ve şişman maymun dediler. Olanlardan rahatsız oldum" açıklamasında bulundu.

 

Kaynak: Haber Global TV